ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκη με 4άρα (από ημίχρονο) για Τότεναμ ενόψει Θρύλου

Νίκη με 4άρα (από ημίχρονο) για Τότεναμ ενόψει Θρύλου

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα βρίσκεται η Τότεναμ, κάτι που απέδειξε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Συγκεκριμένα, τα «σπιρούνια» πήραν ευρεία νίκη με 4-0 επί της ομάδας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και, πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη (18/9), για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Οι «πετεινοί» είχαν τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ σκόραραν και τα 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, στο 11’, η Τότεναμ άνοιξε το σκορ με τον Σον, ενώ στο 21’, με αυτογκόλ του Άνχολτ έγινε το 2-0. Μάλιστα, μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, η ομάδα του Ποκετίνο σκόραρε άλλα 2 τέρματα με τους Σον (23’) και Λαμέλα (42’), με αποτέλεσμα στην επανάληψη να κρατήσει δυνάμεις ενόψει Θρύλου.

Όπως και να ‘χει, αποδείχθηκε ξανά ότι οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί την Τετάρτη (18/9) απέναντι στα «σπιρούνια», καθώς πρόκειται για ομάδα που αν της αφήσει χώρους ο εκάστοτε αντίπαλος, μπορεί να τον «σκοτώσει».

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Αντερβάερελ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ (76' Ντέιβις), Σισοκό, Γουίνκς (67' Ντομπελέ), Λαμέλα, Σον, Έρικσεν, Κέιν (85' Λούκας Μόουρα)

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαίτα, Βαν Άανχολτν, Σακό, Κέιχιλ, Γουόρντ, Σλουπ, Μιλιβόγεβιτς, Κουγιατέ (76' Μακάρθι), Τάουνσεντ (85' Καμαράσκα), Ζαχά, Αγιού (71' Μπεντέκε)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ