ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα αναφέρθηκε στη δυναμική που έχει το Καραϊσκάκη.

Σχολίασε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στον αγώνα, από τη στιγμή που αγωνίζεται στο γήπεδό του:

«Όλα τα μας ήταν πολύ σημαντικά, δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιο. Τώρα, όμως, μας περιμένει αγώνας με ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο, είναι ο τελευταίος αγώνας και ευκαιρία για την πρόκριση. Έγιναν τόσα πολλά ματς από το καλοκαίρι, σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μεγάλη πρόκληση για εμάς. Θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους οι παίκτες και είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Πιο σημαντικός παίκτης είναι ο Φορτούνης που λείπει εδώ και καιρό και είναι κλειδί. Η ομάδα είχε φτιαχτεί γύρω από αυτόν και ήταν ένας τραυματισμός σοβαρός και για την Εθνική. Εύχομαι να γυρίσει πολύ γρήγορα. Μπορούμε να πούμε για Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ομάρ, Σα. Αλλά είναι μια ομάδα καλά δουλεμένη και όποιος έχει παίξει δίνει το καλύτερο. Βασίζεται περισσότερο σε ομαδικό πνεύμα. Παλιότερα έπαιζε πιο ατομικά, αλλά το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει να αγωνιστούν έντεκα παίκτες για την ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Θα δούμε για τον Μποάκε είναι καλά, μπορεί και να είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί. Έχουμε έναν κανονισμό που πρέπει να έχουμε μόνο 4 ξένους στο φύλλο αγώνα, οπότε είναι λίγο δύσκολο να μην κάνουμε αλλαγές. Η φυσική κατάσταση των παικτών είναι άριστη, μόνο ο Γιόβανσιτς μπορεί να μην είναι έτοιμος για να παίξει.

Δεν κάνω προγνωστικά ούτε βλέπω με τέτοιο μάτι. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί με όποια ομάδα παίζει στο Καραϊσκάκη. Εμένα με ενδιαφέρει να παίξουμε το παιχνίδι μας, να τα δώσουμε όλα και να πετύχουμε το στόχο μας».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ