ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυξημένα μέτρα

Αυξημένα μέτρα
Book Small Mobile

Όπως αναφέραμε χθες μέσα από το redking.gr, υπάρχει μεγάλη ανησυχία στη Γερμανία και ειδικά στο Μόναχο μετά τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα στη Γαλλία, αλλά και το περιστατικό στο Αννόβερο με το βαν που ήταν γεμάτο εκρηκτικά. Όλοι οι γερμανικοί σύλλογοι είναι σε εγρήγορση, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η Μπάγερν, το μεσημέρι της Πέμπτης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται σε όλα όσα θα γίνουν, σε συνεργασία με την γερμανική Αστυνομία, ούτως ώστε να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας στην "Allianz Arena" και να λειτουργήσουν όλα ομαλά, όσον αφορά στην τέλεση των επόμενων εντός έδρας αγώνων των Βαυαρών.

Με τον Γιάν Κρίστιαν Ντρέσεν, αναπληρωτή πρόεδρο του συλλόγου, να τονίζει: "Είμαστε σε στενή επικοινωνία με την γερμανική ομοσπονδία και τη Μπουντεσλίγκα, αλλά και τις αρμόδιες αρχές για τα θέματα ασφάλειας. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι έλεγχοι κατά τη διαδικασία εισόδου στο γήπεδο θα είναι πιο εντατικοί και εξονυχιστικοί στο προσεχές μέλλον.

Αναλογιζόμενοι τα θέματα ασφαλείας που συμφωνήθηκαν με τις Αρχές, δεν θέλω να αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα ήθελα να ζητήσω από τους φιλάθλους μας, αλλά και τους θεατές που θα βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν κάποιο ματς, να έχουν κατανόηση στις καθυστερήσεις που πιθανόν να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εισόδου σε αυτό".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ