«Έλειπε η αδρεναλίνη της εξέδρας»

«Έλειπε η αδρεναλίνη της εξέδρας»
Book Small Mobile

Αντίστροφα για την επανέναρξη της Premier League μετρούν, πλέον, οι αγγλικές ομάδες και άπαντες πρέπει, με τη σειρά τους, να συνηθίσουν στην εικόνα των άδειων από κόσμο γηπέδων.

Ο Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς, λοιπόν, μίλησε σε ξένο Μέσο και ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του έχει κάποιο πλεονέκτημα, λόγω της… εμπειρίας στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη, στο ματς με τον Ολυμπιακό, για το Europa League.

Ο Πορτογάλος μέσος, από την πλευρά του, απάντησε ότι: «Δεν νομίζω, είναι πραγματικά περίεργο να παίζεις πίσω από κλειστές πόρτες, παίξαμε έτσι για πρώτη φορά εναντίον του Ολυμπιακό και έλειπε η αδρεναλίνη που δίνουν οι οπαδοί».

Και συνέχισε: «Πρέπει να το συνηθίσουμε, δυστυχώς η κατάσταση είναι κακή και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουμε στο φυσιολογικό. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό χωρίς τους οπαδούς».

Τέλος, ο Νέβες κατέληξε, τονίζοντας πως: «Η προθέρμανση είναι το πιο σημαντικό προκειμένου να συνηθίσεις το άδειο γήπεδο και να συγκεντρωθείς στο παιχνίδι. Χρησιμοποιούμε την προθέρμανση για να παρακινηθούμε και να εξοικειωθούμε στις συνθήκες του αγώνα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ