ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχασε από την Τσέλσι, έχασε και την έκτη θέση!

Έχασε από την Τσέλσι, έχασε και την έκτη θέση!

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Γουλβς κόντρα στην Τσέλσι, στο Stamford Bridge, για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Έτσι, οι «λύκοι» έχασαν την 6η θέση, ωστόσο έχουν ακόμα μία ελπίδα για να αγωνιστούν στο Europa League την επόμενη σεζόν. Ποια είναι αυτή; Να κατακτήσει η Τσέλσι το Κύπελλο Αγγλίας στον τελικό με την Άρσεναλ, την 1η Αυγούστου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο ο Μέισον Μάουντ άνοιξε το σκορ στο 45+1’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 45+4’, ο Ολιβιέ Ζιρού διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, πλέον, στρέφει την προσοχής της στην αναμέτρηση της 6ης Αυγούστου με τον Ολυμπιακό, στο «Μολινό», για τη ρεβάνς των «16» του Europa League.

ΤΣΕΛΣΙ (Φρανκ Λάμπαρντ): Καμπαγιέρο, Ρούντιγκερ, Ζουμά, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Κόβατσιτς (85' Λόφτους Τσικ), Ζορζίνιο (88' Μπάρκλεϊ), Τζέιμς, Πούλισιτς (78' Χάντσον - Οντόι), Ζιρού (78' Έιμπραχαμ), Μάουντ (85' Πέδρο).

ΓΟΥΛΒΣ (Νούνο Εσπιρίτο Σάντο): Πατρίσιο, Μπολί, Κοάντι, Σάις, Ντόχερτι (59' Ποντένσε), Ντεντόνκερ, Νέβες (59' Μουτίνιο), Χόνι (59' Βινάγκρ), Νέτο (46' Τραορέ), Χιμένες, Ζότα (84' Ζορντάο).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ