ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στον τελικό η Μπάγερν Μονάχου, στα play off ο Θρύλος!

Στον τελικό η Μπάγερν Μονάχου, στα play off  ο Θρύλος!

Με πρωταγωνιστή τον… Σεφ Γκνάμπρι που σημείωσε δύο γκολ, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 3-0 της Λιόν και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αν και ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι η Λιόν, έχοντας χαμένο τετ-α-τετ και δοκάρι ο Γκνάμπρι την τιμώρησε για την αστοχία της, αφού σκόραρε δύο φορές στο 18’ και στο 33’ για να χαρίσει στην Μπάγερν το προβάδισμα με 2-0 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Πειστικοί οι Βαυαροί.. .

Από το παιχνίδι έλλειπε τι άλλο; Ένα τέρμα του μεγάλου Λεβαντόφσκι. Αυτό συνέβη στο 88’ με τον Πολωνό επιθετικό να φτάνει τα 15 γκολ εφέτος στη διοργάνωση. Εκπληκτικός ο «Λέβα»…

Να θυμίσουμε ότι, αυτή θα είναι η πρώτη φορά από το 2013 που η Μπάγερν Μονάχου θα παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και η πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια που θα αναμετρηθούν Γάλλοι με Γερμανούς στον τελικό.

Το αποτέλεσμα αυτό, έστειλε στα play off του Champions League τον Ολυμπιακό, που εξασφάλισε την ευρωπαϊκή του παρουσία τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Αυτό πιο απλά σημαίνει, ότι ο Ολυμπιακός γλιτώνει τον τρίτο (νοκ άουτ λόγω της κατάστασης που επικρατεί λόγω του κορονοϊού) προκριματικό γύρο της διοργάνωσης της νέας σεζόν. Λιγότερο άγχος, λιγότερη ταλαιπωρία για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς…

Οι «ερυθρόλευκοι» θα εκκινήσουν από τα play off, τα οποία είναι προγραμματισμένα για 22/23 και 29/30 Σεπτεμβρίου.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ