ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το "θαύμα" της Ουαλίας (video)

Το

Μεγάλη επιτυχία ήταν για την Ουαλία η πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας. Αλλά η "παρέα" του Μπέιλ δεν μένει σε αυτό. Ήδη άφησαν το... στίγμα τους στο φετινό EURO με το... καλημέρα. Νίκησαν τη Σλοβακία με 2-1 και έχουν μπει για τα καλά στο "κόλπο" της πρόκρισης στην επόμενη φάση, μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Σε ένα ματς που οι Σλοβάκοι "πλήρωσαν" τη... φλυαρία τους. Δέχθηκαν ένα γκολ πολύ νωρίς, από εκείνο το σημείο και μετά είχαν τον έλεγχο αλλά άργησαν να ισοφαρίσουν. Πίεσαν μεν, το γκολ δεν έρχονταν. Με την είσοδο του Ντούντα, όμως, άλλαξε η κατάσταση και ο παραπάνω παίκτης ήταν εκείνος που στο 61’ έφερε το ματς στα ίσα, πετυχαίνοντας το 1-1.

Κι όταν το έκαναν και το momentum του ματς έδειχνε να είναι με το μέρος τους, δεν κατάφεραν να το αξιοποιήσουν. Και οι Ουαλοί δεν έχασαν την ευκαιρία και τελικά κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο γκολ στο 81’ με τον Ρόμπσον-Κανού που έμελλε να είναι και το "χρυσό", αφού έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη στους Ουαλούς με 2-1.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο γκολ στο ματς, αυτό το πέτυχε ο Μπέιλ στο 10’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με το οποίο άνοιξε το σκορ η ομάδα του Κόουλμαν και το οποίο αποδείχθηκε εξίσου καθοριστικό με το δεύτερο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ