ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ, έγραψε ιστορία ο Μπενζεμά! (video)

Υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ, έγραψε ιστορία ο Μπενζεμά! (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε τη νέα σεζόν από εκεί που έκλεισε την περσινή, κατακτώντας ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο, μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό του UEFA Super Cup στο Ελσίνκι.

 Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν έλειψε από το πάρτι, σφράγισε με δικό του γκολ την κατάκτηση και ξεπέρασε τον Ραούλ αποτελώντας τον δεύτερο σκόρερ στην ιστορία της Βασίλισσας με 324 τέρματα.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν αιφνιδιάστηκε στα πρώτα λεπτά από τον ενθουσιασμό των Γερμανών, οι οποίοι απείλησαν με τον Καμάντα.

Σταδιακά ισορρόπησαν, έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Βινίσιους, πριν ανοίξει το σκορ στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αλάμπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Φρανκφούρτης δεν μπόρεσε να καταστεί απειλητική για την εστία του Κουρτουά και στο 65ο λεπτό ο Καρίμ Μπενζεμά με δυνατό πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0 για την ομάδα του Αντσελότι.

Στα λεπτά που απέμειναν πιο απειλητική ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έψαχνε ένα τρίτο γκολ για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της, με την Άιντραχτ να μην μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους για να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του ματς. Ως εκ τούτου το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τους Ισπανούς να κατακτούν το 5ο Super Cup της ιστορίας της.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ (85′ Ρούντιγκερ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Μόντριτς (67′ Ροντρίγκο), Καζεμίρο, Κρόος (85′ Τσουαμενί), Βαλβέρδε (76′ Καμαβινγκά), Μπενζεμά, Βινίσιους (85′ Θεμπάγιος)

AΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (Γκλάσνερ): Τραπ, Τουρέ (70′ Αλάριο), Εντικά, Τούτα, Ρόντε (58′ Γκέτσε), Σο, Κνάουφ, Λεντς, Καμάντα, Λίντστρεμ (58′ Κολό Μουανί), Μπορέ

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ