ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καλή παρουσία από τον Σισέ στην ήττα της Σενεγάλης!

Καλή παρουσία από τον Σισέ στην ήττα της Σενεγάλης!

Με τους Παπέ Σισέ και Καλιντού Κουλιμπαλί να είναι εξαιρετικοί απέναντι τους Ολλανδούς επιθετικούς για 84 λεπτά, οι «Οράνιε» χρειάστηκαν να φτάσουν στο φινάλε του αγώνα κόντρα στην καλύτερη Σενεγάλη για να βρουν δύο τέρματα ώστε να αποφύγει την γκέλα στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ ήταν στην αρχική ενδεκάδα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, παίζοντας σε όλο το παιχνίδι.

Μάλιστα, στο 8’, ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» προωθήθηκε σε μία οργανωμένη επίθεση της Σενεγάλης, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, στην πρώτη καλή στιγμή για τους Σενεγαλέζους στην εστία του Νόπερτ.

Η Σενεγάλη, αν και ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, «λύγισε» από την Ολλανδία, από την οποία ηττήθηκε με 2-0 στην πρεμιέρα του θεσμού, με γκολ των Γκάκπο (85’) και Κλάασεν (90+9’).

Σενεγάλη (Α. Σισέ): Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Σισέ, Ντιαλό (62’ Ντιαλό), Ν. Μεντί, Κουγιατέ (73’ Γκέιγ), Ι. Γκέιγ, Ντιατά (73’ Τζάκσον), Ντιά (69’ Ντιένγκ), Σαρ

Ολλανδία (Φαν Χααλ): Νόπερτ, Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Ακέ, Μπλιντ, Μπεργκχάους (79’ Κουπμάινερς), Ντε Γιονγκ, Γκάκπο (90+4’ Ντε Ρουμ), Μπέργκβαϊν (79’ Κλάασεν), Γιάνσεν (62’ Ντεπάι)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ