ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τουρέ: «Μια ομάδα από την Αφρική θα μας κάνει περήφανους»

Τουρέ: «Μια ομάδα από την Αφρική θα μας κάνει περήφανους»

Την μεγαλύτερη ελπίδα της αφρικανικής ηπείρου στο Μουντιάλ του Κατάρ αποτελεί η Σενεγάλη, ώστε να κάνει μία καλή πορεία στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, σε επίπεδο εθνικών ομάδων, όπως αρκετοί πιστεύουν. Και παρά την μεγάλη απουσία του τραυματία Σάντιο Μανέ και την ήττα από την Ολλανδία (2-0) στην πρεμιέρα, πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου θεωρούν ότι τα «λιοντάρια» μπορούν να τα πάνε καλά.

Ένας από αυτούς που πιστεύουν στην εθνική ομάδα του Παπέ Αμπού Σισέ είναι ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος μίλησε για την παρουσία των εθνικών ομάδων από την Αφρική στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παρά την απουσία της χώρας του-Ακτή Ελεφαντοστού-από τα γήπεδα του Κατάρ.

«Όλοι οι όμιλοι στους οποίους βρίσκονται οι αφρικανικές ομάδες είναι δύσκολοι, μόνο η Σενεγάλη είναι καλά», είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, που πλέον είναι προπονητής στην ακαδημία της Τότεναμ.

«Θέλουμε μία ομάδα από την Αφρική να πάει στον ημιτελικό, ίσως και στον τελικό, αλλά είναι ένα μακρύ ταξίδι», είπε ο Τουρέ μιλώντας για το Καμερούν, την Γκάνα, το Μαρόκο και την Τυνησία, πέραν της Σενεγάλης. Και κατέληξε: «Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι μια ομάδα από την ήπειρο θα μας κάνει περήφανους».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ