ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρίαμβος χωρίς αντίκρισμα για την Τυνησία! (video)

Θρίαμβος χωρίς αντίκρισμα για την Τυνησία! (video)

Η Γαλλία χρησιμοποιώντας τα… δεύτερα τα βρήκε σκούρα κόντρα στην μαχητική Τυνησία, που τα έδωσε όλα, νίκησε με 1-0 τους «τρικολόρ» αλλά ύστερα από τη νίκη της Αυστραλίας, δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Μουντιάλ!

Οι Αφρικανοί κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο, επιβλήθηκαν των «τρικολόρ» με 1-0, με τέρμα του Καζρί στο 54', αλλά αποκλείστηκε από την συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γκριεζμάν ισοφάρισε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, το τέρμα, τελικά, ακυρώθηκε και η Τυνησία έφτασε στη νίκη.

Αυτός ο θρίαμβος, πάντως, δεν είχε αντίκρισμα, καθώς η νίκη της Αυστραλίας με αντίπαλο την Δανία με 1-0, στο άλλο ματς του ομίλου, άφησε την Τυνησία την εκτός Μουντιάλ.

ΤΥΝΗΣΙΑ: Νταμέν, Μεριά, Γκαντρί, Ταλμπί, Κεσχρίντα, Σκίρι, Λαϊντουνί, Μααλούλ, Σλιμάνε (83' Αμπντί), Ρομντάν (74' Σαλαλί), Καζρί (60' Τζεμπάλι)

ΓΑΛΛΙΑ: Μανταντά, Ντισασί, Κονατέ, Βαράν (63' Σαλιμπά), Καμαβινγκά, Γκεντουζί (79' Ντεμπελέ), Τσουαμενί, Φοφανά (73' Γκριεζμάν), Βερτού (63' Ραμπιό), Κομάν (63' Εμπαπέ), Μουανί

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ