ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Στο πρώτο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής στην Ισπανία η Ρεάλ, που δεν είχε Ισπανό στην ενδεκάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της, ηττήθηκε 2-1 από τη Βιγιαρεάλ.

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στο Θεράμικα για πρώτη φορά στα 121 χρόνια της ιστορίας η Ρεάλ παρατάχθηκε δίχως έναν Ισπανό στην αρχική της ενδεκάδα. Η απόδοση της πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν ήταν καλή.

Η Βιγιαρεάλ άνοιξε το σκορ με τον Γέρεμι Πίνο στο 47. Μέσω ΒΑΡ η Ρεάλ πήρε πέναλτι στο 60’. Ο Μπενζεμά ευστόχησε αλλά η χαρά των Μαδριλένων δεν κράτησε πολύ. Στην επόμενη φαση έκανε χέρι ο Αλαμπα και το κίτρινο υποβρύχιο χάρη στο Ζεράρ Μορένο έκανε το 2 – 1 που σήμανε την δεύτερη φετινή ήττα για τη Ρεάλ.

Η Βιγιαρεάλ λίγο πριν τον αγώνα επισημοποίησε την παραχώρηση του Αργεντίνου τερματοφύλακα Ρούλι στον Αγιαξ.

SERIE A

Στην Φλωρεντία, νίκη στις καθυστερήσεις για τη Φιορεντίνα. Στο 48’ ο Σαπονάρα το 1 – 0 για τους βιόλα. Χωρίς τον Κυριακόπουλο η Σασουόλο ισοφάρισε με πέναλτι του Μπεράρντι στο 57’.

Στο 91ο λεπτό όμως με πέναλτι του Νίκο Γκονσάλες η Φιορεντίνα πήρε το τρίποντο.

Κύπελλο Αγγλίας

Η Κρίσταλ Πάλας προηγήθηκε στο Σέλχαρστ Παρκ με τον Εντουαρντ στο 14’, αλλά η Σαουθάμπτον έκανε την ανατροπή. Πρόουζ στο 37’ και Αρμστρονγκ στο 68’ έδωσαν την πρόκριση στους «Αγιους».

Μαζί με το εισιτήριο για τους 32 του κυπέλου Αγγλίας η Σαουθάμπτον έκανε δικό της και τον Κροάτη Μίσλαβ Ορσιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ η Τότεναμ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του αγγλικού κυπέλλου. Το γκολ της νίκης επί της Πόρτσμουθ πέτυχε στο 50’ ο Χάρι Κεϊν.

Μεγάλη πρόκριση για την Μπλάκπουλ. Στο 17′ το 1 – 0 ο Εκπιτέπα και στο 64’ ο Ποβέδα το 2 – 0.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Χάμιλτον το 3 – 0, ενώ στο 87’ ο Τζον Γεϊτς πέτυχε το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων. Η Νόττιγχαμ απλά μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Ράιαν Γέιτς.

Πηγή: Megatv.com

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ