ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα της Ευρώπης (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα της Ευρώπης (video)

Σκούρα ήταν τα πράγματα για την Άρσεναλ στην Οξφόρδη μέχρι που στο 63’ ο Ελνένι έλυσε το γόρδιο δεσμό με το πρώτο του γκολ μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Στο 70’ μετά την υπέροχη κάθετη πάσα του Φάμπιο Βιέϊρα ο Ενκέτια δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Κι έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Άρσεναλ, που θα βρει απέναντί της στους 32 του Κυπέλλου Αγγλίας τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στην Ιταλία η Μπολόνια υποδέχθηκε την Αταλάντα και μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Ορσολίνι. Ο κεραυνός του Κοπμάινερς λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Και στο 58’ ο Χέιλουντ αξιοποίησε την ασίστ του Μπογκά για να δώσει στην Αταλάντα την πρώτη της νίκη στη Serie A μετά από τέσσερα διαδοχικά άτυχα αποτελέσματα.

Στο Μπεντεγκόντι η Βερόνα καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την Κρεμονέζε στο ντέρμπι των ουραγών της βαθμολογίας. Ο Λάζοβιτς άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό. Και στο 26’ ο Σέρβος με δεύτερο δικό του γκολ σφράγισε τη δεύτερη φετινή νίκη της ομάδας του, δίνοντας της πολύτιμη βαθμολογική ανάσα.

Πηγή: Megatv.com

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ