ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα

Η Τσέλσι έμεινε στην τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία, 1 - 1 με τη Γουέστ Χαμ, πριν από την αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ στο Champions League την Τετάρτη, που θα μεταδώσει το MEGA.

Η γερμανική ομάδα έφτασε στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη, 2 – 0 επί της Βέρντερ Βρέμης.

Μπαλιά του Έντσο Φερνάντεζ στον Φέλιξ και γκολ. Τα δύο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της Τσέλσι συνεργάστηκαν άψογα και στο 16’ οι μπλε άνοιξαν το σκορ απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Όμως στο 28’ τα σφυριά ισοφάρισαν με τον Έμερσον και πήραν την ισοπαλία. Άλλη μια γκέλα για την Τσέλσι πριν από τον αγώνα στο Ντόρτμουντ για το Champions League.

Αντίθετα, οι Βεστφαλοί προελαύνουν ακάθεκτοι στην Μπουντεσλίγκα, περνώντας νικηφόρα και από τη Βρέμη. Ο Γκίτενς άνοιξε το σκορ στο 67ο λεπτό. Και στο 84’ ο Μπραντ σφράγισε την 5η συνεχόμενη νίκη της Μπορούσια, που παραμένει αήττητη μετά τη διακοπή και συνεχίζει να καταδιώκει την Μπάγερν στην κορυφή.

Οι Βαυαροί δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο απέναντι στην Μπόχουμ, όμως στο 41’ ο Μίλερ μετά το λάθος του Γιανκό έλυσε το γόρδιο δεσμό. Στο 64’ μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια ο Κομάν έκανε το 2 – 0. Στο 73’ ο Γκνάμπρι με πέναλτι σφράγισε τη νίκη της Μπάγερν, που πάει κι αυτή με ηθικό ακμαίο στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το Champions League επιστρέφει αυτή την εβδομάδα λίγες μέρες πριν η FIFA αναδείξει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου για το 2022. Μέσι, Εμπαπέ και Μπενζεμά συνθέτουν την τριάδα των υποψηφίων, που επέλεξε η Παγκόσμια Συνομοσπονδία.

Πίσω στην Premier League, η Άρσεναλ έπαθε ζημιά στο Έμιρεϊτς από την Μπρέντφορντ, παρόλο που προηγήθηκε στο 66’ με τον Τροσάρ. Όμως στο 74’ ο Τόνεϊ χάρισε την ισοπαλία στους φιλοξενούμενους και οι κανονιέρηδες έμειναν για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη.

Στο Κρέιβεν Κότατζ ο Γουίλιαν με ωραία προσπάθεια και ακόμα πιο ωραίο σουτ έδωσε στο 17’ προβάδισμα στη Φούλαμ απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στο 88’ ο Σόλομον βρέθηκε μόνος προ του Νάβας και σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων.

Πηγή: megatvcom

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ