ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Πριν από τέσσερις μέρες στο Ολντ Τράφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε χάσει δύο βαθμούς από τη Λιντς, αλλά στο Έλαντ Ρόουντ ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Ο Ράσφορντ με το 21ο φετινό του τέρμα άνοιξε το δρόμο στο 80ο λεπτό. Και πέντε λεπτά αργότερα ο Γκαρνάτσο κλείδωσε το τρίποντο, που φέρνει τους κόκκινους διαβόλους στο -5 από την κορυφή με δύο αγώνες περισσότερους.

Στη Γαλλία η Παρί χωρίς Μέσι και Εμπαπέ «βρήκε τον μπελά» της στο Πριγκιπάτο. Μόλις στο 4’ η Μονακό προηγήθηκε με τον Γκολόβιν. Νέο λάθος της άμυνας της Παρί στο 18’ και ο Μπεν Γεντέρ το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας το 2-0.

Στο 39’ οι Παριζιάνοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με γκολ του 17χρονου Ζαΐρ Εμερί από γύρισμα του Μπερνάτ. Αλλά λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Μπεν Γεντέρ με δεύτερο δικό του γκολ υπέγραψε τη νίκη των Μονεγάσκων, που βρίσκονται πια στο -7 από την κορυφή.

Στην Ιταλία η Αταλάντα πήρε προβάδισμα απέναντι στη Λάτσιο στο Ολίμπικο με γκολ αριστούργημα από τον Τζαπακόστα στο 23ο λεπτό. Στο 65’ από το γύρισμα του Λούκμαν ο Χέιλουντ σφράγισε τη νίκη της Αταλάντα, που σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Πηγή: Megatv.com

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ