ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα του Champions League (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα του Champions League (video)

H Mάντσεστερ Σίτι αν και προηγήθηκε εκτός έδρας με γκολ του Μαχρέζ δεν άντεξε στην πίεση που της άσκησε η Λειψία και ισοφαρίστηκε 1-1, αφήνοντας ανοικτή για τη ρεβάνς την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Ο προπονητής Πεπ Γκουαρδιόλα αμέσως μετά τη λήξη του ματς στη Λειψία συγκέντρωσε και μίλησε στους παίκτες της Σίτι στον αγωνιστικό χώρο.

Άγνωστο τι ειπώθηκε αλλά η αγγλική ομάδα σε ακόμη ένα ματς «βάλτωσε» στο δεύτερο ημίχρονο και το πλήρωσε με το τελικό 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το γκολ του Μάχρεζ στο 27ο λεπτό αλλά έμειναν εκεί και η Λειψία ρίσκαρε επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ανταμείφθηκε στο 70′ λεπτό όταν ο Κροάτης Γκβαρντιόλ μετά από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν το τελικό σκορ. Ανοιχτή η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης οι παίκτες της Σίτι ζήτησαν πέναλτι για παράβαση χέρι του Χένρικς, ωστόσο ούτε ο Ολλανδός διαιτητής, ούτε η ομάδα VAR ασχολήθηκαν με τη φάση.

Στο Μιλάνο ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν ο ποδοσφαιριστής «κλειδί» για τη νίκη της Ιντερ 1 – 0 επί της Πόρτο.

Ο Βέλγος επιθετικός προσαρμόζεται μετά τον πολύμηνο τραυματισμό, μπήκε αλλαγή στον αγώνα στο 58′ και στο 86′ έβαλε με διπλή προσπάθεια το γκολ της νίκης για την ιταλική ομάδα ενόψει του δεύτερου αγώνα τον Μάρτιο στην Πορτογαλία.

Καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης η διπλή επέμβαση του Ονανά στα σουτ του Ζαϊντού και του Ιρανού Ταρεμί για την Πόρτο και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του ποδοσφαιριστή των Πορτογάλων Οτάβιο για το μαρκάρισμα στον Τσαλχάνογλου στο 78ο λεπτό.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ