ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Από την υπέροχη ασίστ του Μπουσκέτς στο 15’ ο Ραφίνια πέτυχε το γκολ που έριξε νοκ άουτ την ουραγό Βαλένθια στο Καμπ Νου και έφερε την Μπαρτσελόνα ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία.

Διότι την ίδια ώρα στη Σεβίλλη, το γκολ του Μπενζεμά στο 12’ δε μέτρησε, επειδή ο διαιτητής είδε χέρι του Ρίντιγκερ στο τείχος, έτσι η Ρεάλ κόλλησε στο 0 – 0 απέναντι στην Μπέτις και βρίσκεται πια στο -9 από την κορυφή.

Στην Ιταλία, η Ρόμα διατήρησε τη θέση της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας με το γκολ του Μαντσίνι στο 53’, χάρη στο οποίο νίκησε τη Γιουβέντους στο Ολίμπικο. Η Γιουβέντους τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μοϊσέ Κιν στο 90’, 40 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Στο Μεάτσα, η Ίντερ είχε απέναντι στη Λέτσε εύκολο έργο, που έγινε ακόμα ευκολότερο μετά το ωραίο σουτ του Μικταριάν στο 29’, με το οποίο άνοιξε το σκορ.

Στο 53’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες πέτυχε το 14ο φετινό του τέρμα και σφράγισε τη νίκη των νερατζούρι, που επέστρεψαν στη δεύτερη θέση, αλλά απέχουν ακόμα 15 βαθμούς από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Πηγή: Megatv.com

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ