ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Champions League: Πρόκριση στους «8» για Τσέλσι και Μπενφίκα (video)

Champions League: Πρόκριση στους «8» για Τσέλσι και Μπενφίκα (video)

Τσέλσι και Μπενφίκα προκρίθηκαν στους 8 τους Champions League. Σήμερα παίζουν Μπάγερν-Παρί, σε ματς που θα δείτε από το MEGA και Τότεναμ-Μίλαν. Στο Conference League προβάδισμα πρόκρισης της ΑΖ με νίκη επί τη Λάτσιο και γκολ από τον Παυλίδη.

Λύτρωση για την Τσέλσι η ανατροπή και η πρόκριση στους οκτώ του Champions League. Με το γκολ του Στέρλινγκ στο 43΄ οι γηπεδούχοι κάλυψαν το «χαντικαπ» του πρώτου ματς με τη Ντόρτμουντ. Στο 53′ το χέρι του Βόλφ επέφερε πεναλτι για την Τσέλσι. Αρχικά ο Χάβερτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά μέσω vAR δόθηκε επανάληψη και ο Χάβερτς ευστόχησε για το τελικό 2-0 στο Λονδίνο. Η Τσέλσι ξόρκισε το κακό αγωνιστικό δίμηνο, πολλά παράπονα οι Γερμανοί για τη διπλή εκτέλεση του πέναλτι.

Στη Λισαβόνα θριαμβευτική πρόκριση 5-1 για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τους συμπαίκτες του στην Μπενφίκα. 1-0 στον αγώνα με την Μπριζ ο Ράφα Μιρ στο 38′ , 2-0 από τον Γκονζάλο Ράμος στο τελος του ημιχρόνου. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και το 3-0 στο 57΄, ενώ στο 71′ ο Ζοάο Μάριο με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε το ρεκόρ του Εουσέμπιο, γκολ σε πέντε σερί ματς της διοργάνωσης. Το 5-0 έγινε στο 71′ από τον Νέρες και η Μπρίζ μείωσε λίγο πριν τη λήξη με τον Μέιερ.

Στο Conference League η Αλκμαάρ με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη έκανε βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Παρότι η Λάτσιο προηγηθηκε με τον Πέδρο στο 18΄, ο Έλληνας φορ ισοφάρισε για την ολλανδική ομάδα στο τέλος του ημιχρόνου. Η Αλκμαάρ πήρε τη σπουδαία νίκη 2-1 στη Ρώμη με το γκολ του Κέρκεζ στο 62ο λεπτό έχοντας σε εξαιρετική ημέρα και τον αμυντικό Παντελή Χατζηδιάκο.

Πήγη: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ