ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τον τρόπο να αποδράσει από το Σέλχαστ Πάρκ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, και να συνεχίσει την πίεση στην Άρσεναλ. Για 78 λεπτά οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έδειχναν ανήμποροι να παραβιάσουν την εστία του Γκουαϊτά.

Ωστόσο, εκμεταλλεύτηκαν τη δυνατότητα που τους έδωσε η ανατροπή του Γκουντογκάν εντός περιοχής, και με τον Χάαλαντ να σκοράρει το 28ο γκολ του έφυγαν με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Παρουσία του Γκάρι Λίνεκερ, η Λέστερ ηττήθηκε στην έδρα της από την Τσέλσι με 3 – 1. Οι Λονδρέζοι έκαναν το 1 – 0 με το φοβερό σουτ του Τσίλγουελ στο 11’. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 39′ με τον Ντάκα.

Η Τσέλσι πήρε εκ νέου το προβάδισμα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Χάβερτς να κρεμάει τον Γουόρντ. Το τελικό 1 – 3 διαμόρφωσε ο Κόβατσιτς από το ύψος του πέναλτι.

Η Λέστερ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 87′ αποβλήθηκε ο Φαές με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το 100ο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ δέσποζε στο πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα, με τη Σάλκε και τη Ντόρτμουντ να μένουν στο 2 – 2. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με το δυνατό σουτ του Σλότερμπεκ.

Η Σάλκε απάντησε 5 λεπτά μετά την επανέναρξη με τον Μπούλτερ. Ο Γκερέιρο στο 60′ έβαλε εκ νέου μπροστά την Ντόρτμουντ, όμως στο 79′ ο Καραμάν με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε επηρεασμένη από τον αποκλεισμό της στο Champions League και ίδρωσε για να νικήσει την Μπρεστ. Ο Σολέρ έβαλε σε θέση οδηγού τους Παριζιάνους στο 37ο λεπτό, όμως ισοφαρίστηκαν μόλις έξι λεπτά αργότερα από τον Ονοράτ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η μαγική συνεργασία Μέσι – Εμπαπέ καρποφόρησε και η Παρί με το τρισχιλιοστό της γκολ στην ιστορία του γαλλικού πρωταθλήματος έφυγε νικήτρια από τη Βρετάνη.

Στο +18 πέταξε η Νάπολι καθώς κατάφερε να περάσει και το εμπόδιο της Αταλάντα, αν και αρχικά τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Μούσο.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Κβαρατσκέλια έδιωξε το άγχος και ύστερα από ένα εκπληκτικό σόλο άνοιξε το σκορ. Στο 77’ ο Ραχμάνι κλείδωσε τη νίκη για τους Παρτενοπέι που τους φέρνει όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ