ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν σταματάει να γράφει ιστορία ο Μέσι! (video)

Δεν σταματάει να γράφει ιστορία ο Μέσι! (video)

Εκτός συνόρων συνεχίστηκαν τα ματς των προκριματικών του Euro με ήττα της Ισπανίας στη Σκωτία και ισοπαλία της Νορβηγίας στη Γεωργία. Στην Αργεντινή o Μέσι κατέρριψε ένα ακόμη ρεκόρ ξεπερνώντας τα 100 γκολ με την εθνική.

Ακόμη μία ιστορική στιγμή για τον Μέσι. Το 1- 0 στο φιλικό με το Κουρασάο σηματοδότησε το εκατοστό γκολ για τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου με την εθνική Αργεντινής.

Αγκαλιές και χειροκροτήματα για τον αρχηγό της πρωταθλήτριας κόσμου, αλλά ο Μέσι δεν αρκέστηκε μόνο στο ένα γκολ ήταν ο σκόρερ του 3 – 0 και στη συνέχεια του 5-0, δηλαδή χατ τρικ σε 18 λεπτά, τρίτος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων με 102 γκολ πίσω από τον επικεφαλής Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ιρανό Αλί Νταεί.

Ενδιάμεσα έβαλαν γκολ για την Αργεντινή ο Νίκο Γκονζάλες, το 2-0 και ο Εντσο Φερνάντες το 4-0. Μετά τα γκολ του Μέσι στην πόλη Σαντιάγο της Αργεντινής ακολούθησαν αυτά του Ντι Μαρία και του Μοντιέλ για το τελικό 7-0 επί του αδύναμου βέβαια Κουρασάο.

Στα προκριματικά του Euro και στη Γλασκώβη νίκη θρίαμβος για τη Σκωτία 2- 0 επί της Ισπανίας. Πρωταγωνιστής όπως και στο ματς με την Κύπρο, ο Μακ Τόμινέι έβαλε το πρώτο γκολ στο 7′ και το τελικό 2-0 στο 51ο λεπτό. Τέσσερα γκολ σε δύο αγώνες για τον μέσο της Γιουνάϊτεντ.

Στην πόλη Μπατούμι της Γεωργίας η Νορβηγία προηγήθηκε με το γκολ του Σόρλοθ στο 15ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν για το τελικό 1-1 με σκόρερ τον Μικαουτάτζε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στη Προύσα, επιβλητική Κροατία κατέβαλε 2-0 την Τουρκία με σκόρερ τον Ματέο Κόβασιτς. Ο επιθετικός της Τσέλσι έκανε το 1-0 στο 20′ και καθόρισε το τελικό σκορ με γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ