ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εντυπωσιακά γκολ και φάσεις από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης (video)

Εντυπωσιακά γκολ και φάσεις από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης (video)

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και την… κοινή λογική η Μίλαν διέλυσε τη σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια, Νάπολι, μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Ο Λεάο άνοιξε το σκορ με φανταστικό πλασέ στο 17’. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπραχίμ Ντίαθ έκανε το 2-0 για τη Μίλαν, που είχε να πετύχει νίκη στο Καμπιονάτο από τον Φεβρουάριο.

Ο Λεάο στο 57’ χόρεψε την παραπαίουσα άμυνα των «παρτενοπέι» γράφοντας με δεύτερο δικό του γκολ το 3-0. Και στο 67’ ο Σαλεμάκερς ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των «ροσονέρι» 10 μέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τη Νάπολι για τα προημιτελικά του Champions League.

Στο Ολίμπικο η αποβολή του Μουρίγιο στο 52ο λεπτό βοήθησε τη Ρόμα να ξεκλειδώσει τη σφικτή άμυνα της ουραγού Σαμπντόρια και πέντε λεπτά αργότερα να πάρει προβάδισμα με την κεφαλιά του Βαϊνάλντουμ. Στο 88’ ο Ντιμπάλα με πέναλτι κλείδωσε τη νίκη των Ρωμαίων. Και στις καθυστερήσεις ο Ελ Σαραουί διαμόρφωσε το τελικό 3-0, που διατηρεί τους «ροσονέρι» μέσα στη μάχη για το εισιτήριο του Champions League.

Στην Αγγλία η Νιουκάστλ υποδέχθηκε τη Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ και στο 65’ ο Γουίλοκ άνοιξε το σκορ. Στο 88’ ο Κάλουμ Γουίλσον σφράγισε τη νίκη των ανθρακωρύχων, που πήραν μια μικρή ρεβάνς για την ήττα τους από τη Γιουνάιτεντ στον τελικό του League Cup.

Στη Γαλλία εν μέσω αποδοκιμασιών από τους οπαδούς της η Παρί έπαθε δεύτερο διαδοχικό στραπάτσο στο Παρκ Ντε Πρενς, αυτή τη φορά από τη Λιόν, που πήρε μεγάλη νίκη χάρη στο γκολ του Μπαρκολά στο 56’.

Στην Ισπανία ο Κορέα, αφού κέρδισε όλες τις κόντρες και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πέτυχε στο 86’ το γκολ με το οποίο η Ατλέτικο νίκησε στη Μαδρίτη την Μπέτις και βάζει στο τσεπάκι της το εισιτήριο για το Champions League.

Πηγή: Megatv.com

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ