ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης (video)

Στην Ιταλία, παρένθεση ήταν για την Νάπολι η συντριβή από τη Μίλαν καθώς η επικείμενη πρωταθλήτρια πέρασε επιτυχημένα 2-1 από το Λέτσε πρώτο γκολ στο 18′ με τον Ντι Λορέντζο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντι Φραντσέσκο στο 52′ και η Νάπολι πιστώθηκε την 24η εφετινή νίκη με το αυτογκόλ του Γκάλο στο 64ο λεπτό.

Στο Σαλέρνο, η Ίντερ παρατάχθηκε με σκοπό την εξιλέωση για τις τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση με σκόρερ τον Γκόζενς στο 6ο λεπτό ωστόσο περιορίστηκε στο 1-1 καθώς ο Καντρέβα έβαλε στο 90′ για τη Λέτσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ στη SERIE A.

Η Ίντερ αντιμετωπίζει την Τρίτη στην Πορτογαλία για το Champions League, την ομοίως με τρωτό ηθικό, Μπενφίκα. Η ομάδα του Βλαχοδήμου έχασε 2-1 από την Πόρτο στο κλασικό ντέρμπι αν και προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ντιόγκο Κόστα στο 10′. Με τη λήξη του ημιχρόνου ο Ουρίμπε έφερε τον αγώνα στο 1-1 και στο 54΄η Πόρτο βρήκε το γκολ της νίκης στη Λισαβώνα με τον Ιρανό Ταρεμί. Η πρωτοπόρος Μπενφίκα έχει 71 και η Πόρτο 64 βαθμούς στην κατάταξη.

Στην Ισπανία, η Σεβίλλη έξι ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ στο Europa League υποδέχθηκε τη Θέλτα και παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γκέγιε με τα γκολ του Ενεσίρι στο 43′ και του Ακούνια στο 81΄ απέκτησε σοβαρό πλεονέκτημα αλλά οι φίλοι της στην Ανδαλουσία είδαν την μείωση του σκορ από τη Θέλτα στο 89΄με τον Ροντρίγκες και το τελικό 2-2 από τον Πασιέντσια στις καθυστερήσεις του ματς.

Στη Γαλλία, η Λανς πλησίασε στους τρεις βαθμούς την επικεφαλής Παρί ΣΖ. Κατέβαλε με 2-1 την Στρασμπούρ και φρόντισαν γι’ αυτό ο Φρανκόφσκι στο 11΄ και ο Μεντίνα με γκολ στο 65′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με καταπληκτικό σουτ του Γκαμεϊρό στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ