ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για Ρεάλ και Μίλαν (video)

Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για Ρεάλ και Μίλαν (video)

Σαφές προβάδισμα πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League πήρε η Ρεάλ που νίκησε στο Μπερναμπέου 2-0 την Τσέλσι. Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς άφησε η νίκη της Μίλαν επί της Νάπολι με 1-0 στον Ιταλικό εμφύλιο. Την ρεβάνς Μπάγερν-Μάντσεστερ Σίτι θα μεταδώσει το MEGA την Τετάρτη.

Αυτή τη φορά οι παίκτες της Ρεάλ δεν έκαναν τα πράγματα περίπλοκα στην Μαδρίτη, όπως στον περσινό προημιτελικό του Champions League με την Τσέλσι. Σαφές προβάδισμα πρόκρισης με «καθαρό» σκορ 2-0 και όλα έγιναν απλούστερα με το γκολ στο 21ο λεπτό.

Στο 59’ο λεπτό, ο Τσίλγουελ γκρέμισε τον Ροντρίγκο στην παρυφή της περιοχής , οι Λονδρέζοι έμειναν με δέκα παίκτες και η γηπεδούχοι αξιοποίησαν την υπεροπλία τους με το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Κομβικό σημείο για τον Λάμπαρντ, η αποβολή του Τσιλγουέλ.

Στην Ιταλία, η «εμφύλια» αναμέτρηση Μίλαν – Νάπολι έδωσε πλεονέκτημα στην ομάδα της Λομβαρδίας καθώς οι γηπεδούχοι με το γκολ του Μπενασέρ στο 40′ νίκησαν 1-0 και άνοιξαν «χαραμάδα» για την είσοδο στα ημιτελικά. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κίαερ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι για τη Μίλαν.

Οι Ναπολιτάνοι παρά τη αποβολή του Αγκισά στο 70′ αναζήτησαν την ισοφάριση, αλλά ο Μενιάν έκανε την επέμβαση του αγώνα στο σουτ του Ντι Λορένζο.

Την Τρίτη του Πάσχα ο δεύτερος ιταλικός προημιτελικός, Μπάγερν – Σίτι ζωντανά από το MEGA την Τετάρτη.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ