ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Η κάτοχος του κυπέλλου Ίντερ νίκησε 1 – 0 τη Γιουβέντους με σκόρερ τον Ντι Μάρκο στο 15΄και σε συνδυασμό με το 1 – 1 στο Τορίνο προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Στην Ισπανία, ήττα εκ του ασφαλούς για τη διαφαινόμενη πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα.

H γηπεδούχος Βαγιεκάνο, με τα γκολ του Αλβάρο Γκαρσία στο 19′ και του Φρανσίσκο Γκαρσία στο 53′, ήταν νικήτρια 2 – 1 καθώς οι Καταλανοί απλά μείωσαν με τον Λεβαντόφσκι στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Όνειρο ήταν και «πάει» όπως διαφαίνεται για την Άρσεναλ η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία μετά από 19 χρόνια. Κι αυτό γιατί η Σίτι θριάμβευσε 4 – 1 στο ντέρμπι κορυφής στο Μάντσεστερ όπου ο Κέβιν Ντε Μπρόινε την ώθησε από το 7ο λεπτό, 1 – 0.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Στόουνς διεύρυνε με την επιβεβαίωση του VAR, το σκορ για τη Σίτι. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, 3 – 0 από τον Ντε Μπρόινε στο 54′, η πρωτοπόρος Άρσεναλ μείωσε με τον Χόλντινγκ στο 86′ και ο επίλογος ήταν πανηγυρικός 4 – 1 από τον Χάλαντ.

Ο Νορβηγός έγινε ο πρώτος παίκτης στα χρονικά της Premier League με 33 γκολ σε σεζόν 38 αγωνιστικών. Στο -2 η Σίτι από την κορυφή αλλά και με δύο ματς λιγότερα.

Στο Νότινγκαμ, η Μπράιτον έβαλε δύσκολα στη Φόρεστ με το γκολ του Μπουονανότε στο 38′. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο φινάλε του ημιχρόνου με αυτογκόλ του Γκρος και στη συνέχεια έκαναν την ολική ανατροπή 2 – 1 με τον Ντανίλο στο 69′, 3 – 1 τελικό σκορ με πέναλτι του Γκιμπς Γουάιτ.

Σπουδαία νίκη για τη Νότιγχαμ στην προσπάθεια για παραμονή στην Premier League.

«Χαραμάδα» Ευρώπης για τη Λίβερπουλ χάρη στη νίκη 2 – 1 επί της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, παρότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πακετά στο 12΄.

Έξι λεπτά αργότερα έγινε το 1 – 1 με τον Ολλανδό Χάκπο και το γκολ της νίκης για τη Λίβερπουλ έβαλε ο Μάτιπ στο 67ο λεπτό.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ