ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης (video)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν είχε άλλη επιλογή από το να νικήσει τη Σαουθάμπτον στο Σίτι Γκράουντ και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας προβάδισμα δύο γκολ με τη συμπλήρωση των πρώτων 20 λεπτών και σκόρερ τον Αβονίγι. Η Σαουθάμπτον αντέδρασε γρήγορα και στο 25′ μείωσε με το πλασέ του Αλκαράθ. Αλλά στο 44′ ο Γκιμπς Γουάιτ με πέναλτι έκανε το 3-1. Οι Άγιοι επέμειναν και μείωσαν ξανά με τον Λιάνκο στο 51′. Όμως στο 73′ ο Ντανίλο σφράγισε τη νίκη της Φόρεστ, που τη φέρνει στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Σαουθάμπτον μείωσε στο τελικό 4-3 με πέναλτι του Γουόρντ Πράουζ στις καθυστερήσεις.

Πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ανέβηκε και η Έβερτον, που πέρασε σαν σίφουνας από το Φάλμερ Στάντιουμ του Μπράιτον με τον Ντουκουρέ να πετυχαίνει δύο γκολ στο πρώτο και το 29ο λεπτό του αγώνα. Στο 35′ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Στιλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μετά από γύρισμα του Μακ Νιλ, ο οποίος στο 76′ δεν χρειάστηκε καμία βοήθεια για να σκοράρει και δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Στο 79′ ο πεσμένος στο έδαφος Μακ Άλιστερ πέτυχε το γκολ της τιμής για την Μπράιτον. Και στις καθυστερήσεις ο Μακ Νιλ με ένα ακόμα γκολ ολοκλήρωσε το θρίαμβο της Έβερτον.

Σε μειονεκτική θέση βρίσκεται η Λέστερ, που δεν άντεξε στο Κρέιβεν Κότατζ απέναντι στη Φούλαμ μετά τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν ο Γουίλιαν στο 10′ και ο Βινίσιους στο 18′. Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και στο 44′ έκαναν το 3-0 με τον Κέρνι, ο οποίος στο 51′ πέτυχε ένα ακόμα γκολ για να ανεβάσει πιο πολύ το δείκτη του σκορ. Στο 59′ ήρθε η πρώτη αντίδραση της Λέστερ με τον Μπαρνς να μειώνει σε 4-1. Αλλά ο Γουίλιαν είχε κι άλλο γκολ να βάλει για να κάνει το 5-1 για τη Φούλαμ. Στα τελευταία λεπτά η Λέστερ σκόραρε δύο φορές με πέναλτι του Μάντισον στο 81’ και με τον Μπαρνς στο 89’, αλλά αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα, θα υποβιβαζόταν.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ