ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Europa League: Η Σεβίλλη κατέκτησε το 7ο τρόπαιο στην ιστορία της (video)

Europa League: Η Σεβίλλη κατέκτησε το 7ο τρόπαιο στην ιστορία της (video)

Ο Μοντιέλ ευστοχεί απέναντι στον Ρουί Πατρίσιο και η Σεβίλλη το κάνει ξανά. Επικρατεί της Ρόμα στα πέναλτι και κατακτά για 7η φορά στην ιστορία της το Europa League. Όπως το 2006, το 2007, το 14, το 15, το 16, το 2020. Είναι η δική της διοργάνωση.

Στην κανονική διάρκεια οι Ιταλοί προηγήθηκαν στο 34’ με όμορφο σουτ του Ντιμπάλα. Η Σεβίλλη προειδοποίησε με το δοκάρι του Ράκιτιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Και έφτασαν εν τέλει στην ισοφάριση στο 52’. Ο Νάβας σέντραρε από δεξιά, ο Μαντσίνι δεν υπολόγισε καλά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Δοκάρι είχε και η Ρόμα έπειτα από κεφαλιά του Σμόλινγκ στις καθυστερήσεις της παράτασης.

Στη διαδικασία των πέναλτι, η Ρόμα έχασε το δεύτερο, με τον Μαντσίνι, αλλά και το τρίτο, με τον Ιμπάνιεζ.

Ο Μοντιέλ ευστόχησε στο επόμενο και η κούπα στη Σεβίλλη.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν πήρε και πολύ ψύχραιμα τον πρώτο χαμένο ευρωπαϊκό τελικό της καριέρας του. Αφού αρχικά χάρισε στην κερκίδα το μετάλλιο της δεύτερης θέσης, στη συνέχεια περίμενε στο πάρκινγκ του γηπέδου, τον διαιτητή, Άντονι Τέιλορ για να διαμαρτυρηθεί.

Η νίκη της Σεβίλλης έστειλε αυτόματα τον Ολυμπιακό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού οι Πειραιώτες θα είχαν ελπίδες για απευθείας πρόκριση στα play offs, μόνο με κατάκτηση της Ρόμα.

Πήγη: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ