ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Νάπολι (video)

Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Νάπολι (video)

Το όνομα της Νάπολι χαράσσεται πάνω στο τρόπαιο της Serie A και ο Τζοβάνι Ντι Λορέντσο το σηκώνει στον ουρανό της πόλης.

Οι παρτενοπέι είχαν εξασφαλίσει μαθηματικά το πρωτάθλημα από τις 4 Μαΐου, όμως η απονομή έγινε μετά την τελευταία αγωνιστική.

Το στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα» ήταν κατάμεστο από Ναπολιτάνους που θέλησαν να πανηγυρίσουν από κοντά το πρώτο Σκουντέτο μετά από 33 χρόνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με το γκολ του Όσιμεν στο 64’ και με το φανταστικό σουτ του Σιμεόνε στο 85, η ομάδα του Σπαλέτι επικράτησε 2 – 0 της Σαμπντόρια.

Ισπανία

Στην Ισπανία, η Θέλτα αν και έπρεπε μόνο να μη χάσει από την Μπαρτσελόνα για να παραμείνει στην κατηγορία, πήρε και τη νίκη από τους πρωταθλητές με 2 – 1.

Ο Γκάμπρι άνοιξε το σκορ στο 42’ και διπλασίασε τα τέρματα του στο 65’. Ο Ανσού Φατί απλά μείωσε στο 79’ και η ομάδα του Βίγκο θα παίζει και του χρόνου στη La Liga.

Πορτογαλία

Στην Πορτογαλία, η Πόρτο στέφθηκε Κυπελλούχος για το 2023.

Οι δράκοι, επικράτησαν 2 – 0 της Μπράγκα στον τελικό, με το αυτογκόλ του Όρτα και την προβολή του Οτάβιο και κατέκτησαν το τρόπαιο για 19η φορά στην ιστορία τους.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ