ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Conference League: Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα αντιμέτωπες απόψε στον τελικό (video)

Conference League: Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα αντιμέτωπες απόψε στον τελικό (video)

Αντίστροφη μέτρηση για Φιορεντίνα και Γουεστ Χαμ με διακύβευμα το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Τελικός Conference League στην Πραγα και μεγάλο κίνητρο για τις δύο ομάδες η κατάκτηση ενός κυπέλλου μετά από δεκαετίες.

Η πρωτεύουσα της Τσεχίας έχει κατακλυστεί από Άγγλους. Περίπου 20.000 ταξίδεψαν στην Πράγα, αλλά μόνο 6.000 είναι οι τυχεροί κάτοχοι εισιτηρίων για το σπουδαίο ματς.

Η Μπαρτσελόνα τίμησε τον Ινιέστα στο αποχαιρετιστήριο ματς με την Βίσελ Κόμπε

Στην Ιαπωνία ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της εικοσαετίας ο Αντρέ Ινιέστα αποχαιρέτησε την Βίσελ Κόμπε και τον τίμησαν με την παρουσία τους ο Τσάβι και η ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Συγκινημένος ο 39χρονος Ινιέστα έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα με την ιαπωνική ομάδα και ετοιμάζεται για την επόμενη προσωπική διαδρομή εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου. Για την ιστορία η πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα ήταν νικήτρια 2-0 στο φιλικό με τα γκολ του Φρανκ Κεσίέ και του Ερικ Γκαρθία.

Εποχή Καρίμ Μπενζεμά για την Αλ Ιτιχάντ

Στη Σαουδική Αραβία η Αλ Ιτιχάντ καλωσόρισε τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο 35χρονος Γάλλος φορ εγκατέλειψε τη Ρεάλ για το ηγεμονικό συμβόλαιο των 200.000.000 ευρώ το χρόνο .

Στα χνάρια του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Μπενζεμά και το παγκόσμιο ενδιαφέρον για το σαουδαραβικό ποδόσφαιρο μόλις απέκτησε ακόμη έναν χρυσοπληρωμένο μισθοφόρο πρεσβευτή.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ