ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο ΠΣΑΤ που ξέρει να διαγράφει...

Ο ΠΣΑΤ που ξέρει να διαγράφει...
Αρθρογράφος: Καθηγητής Μυστήριος
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ

Δεν έχει περάσει και αρκετός καιρός τότε που "δημοσιογραφάρες", πανηγύρισαν τη διαγραφή του δικού μας, Διονύση Βερβελέ, για ένα χρόνο από τον ΠΣΑΤ. Τον τιμώρησαν με ένα χρόνο διαγραφή, χωρίς μάλιστα να πάει στην απολογία! Τόση βιασύνη είχαν προφανώς στον ΠΣΑΤ.

Έψαξα κι εγώ που δεν το έχω το δημοσιογραφικό να δω τι είναι ο ΠΣΑΤ. Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών. Εκεί γράφονται δημοσιογράφοι. Από ότι κατάλαβα παίρνουν τις κάρτες τους για να μπαίνουν στα γήπεδα. Χάζευα στο Twitter και μου έβγαλε τη διαγραφή Βερβελέ και εκεί. Σαν να πήραν μια χαρά!

Επειδή είμαι λίγο τρελός, έβγαλα και κάποια ωραία συμπεράσματα.

Θα τα μοιραστώ μαζί σας. Ίσως δεν λέει και τίποτα, αλλά όταν είσαι ΠΣΑΤ και θες να λειτουργείς σωστά, θα πρέπει να προσέχεις. Δεν γνωρίζουμε αν τα παρακάτω τα ξέρει ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, ο Σωτήρης Τριανταφύλλου. Προφανώς κάποιος διαχειρίζεται το λογαριασμό του ΠΣΑΤ στο Twitter, αλλά μάλλον έχει μπερδευτεί με τους δικούς/δικές του/της.

Ο ΠΣΑΤ, ακολουθεί 235 λογαριασμούς στο Twitter. Όπως η AIPS. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοσιογράφων.

Ακολουθεί π.χ. την ΠΑΕ ΑΕΚ. Όχι, την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα την ακολουθήσει. Τυχαίο ίσως. Ίσως η προτίμηση του διαχειριστή.

Κάνει retweet τα γενέθλια του φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ, Νίκου Πανταζή. Δεν θα βάλει τίποτα στα γενέθλια του Νίκου Γκάλη! Δείτε π.χ. εδώ. 

Πάμε παρακάτω. Λογικό μας φαίνεται να ακολουθεί τη Χριστίνα Βραχάλη, δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. Θα ακολουθήσουν και την αδερφή της, γνωστή και πετυχημένη στιχουργό, Eλεάνα Βραχάλη. 

Με το SDNA θα υπάρχει «έρωτας». Δεν μπορείς να μην το ακολουθήσεις και μαζί τον Παπαθεοδώρου, τον Ασπρούλια, τον Ασβεστά, τον Κόλκα (που δεν είναι μέλος του ΠΣΑΤ κατά τα άλλα). Είναι φοβερό να μην ακολουθούν την μπασκετμπολίστρια Μάλτση που πήρε ο Ολυμπιακός. Που κολλάει αυτό; Μα ο ΠΣΑΤ θα ακολουθεί την σύντροφο του Παπαθεοδώρου, Λολίτα Λίμουρα. Να μαθαίνει τα νέα της προφανώς. 

Οπαδικά σάιτ; Αυτά δεν αρμόζουν στον ΠΣΑΤ. Δεν είδατε την κατάληξη του Διονύση Βερβελέ για δημοσίευμα στο REDKING. Παρακολουθήστε το τουλάχιστον! Το aek1924.gr τους ενημερώνει μια χαρά για τα νέα της ΑΕΚ. Δεν έχουμε κάτι με το συγκεκριμένο σάιτ, αλλά ο ΠΣΑΤ αυτά πρέπει να τα προσέχει κύριε Σωτήρη Τριανταφύλλου. 

Για γέλια και για κλάματα. Τουλάχιστον μουσικά αρέσει η Μελίνα Ασλανίδου. Να τους αφιερώσουμε κι ένα τραγούδι της. 

 

PHOTO GALLERY

Ο ΠΣΑΤ που ξέρει να διαγράφει...
Ο ΠΣΑΤ που ξέρει να διαγράφει...
Ο ΠΣΑΤ που ξέρει να διαγράφει...
Ο ΠΣΑΤ που ξέρει να διαγράφει...
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ