ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ζωντανά στο Novasports 2

Ζωντανά στο Novasports 2

Πρεμιέρα σε ό,τι αφορά τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, το βράδυ της Τετάρτης (21:45). Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τη Χαποέλ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό γύρο στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports. Πιο συγκεκριμένα από το Novasports 2 HD.

Όπως αναφέρει ακόμα το δελτίου Τύπου του συνδρομητικού καναλιού "Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από τις 21:00 θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το pre game από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με καλεσμένο τον παλαίμαχο άσο των ερυθρολεύκων Γιώργο Βαΐτση και όλα τα τελευταία νέα για τις δύο ομάδες, τις ενδεκάδες και αναλύσεις.

Στις 21:45 θα παρακολουθήσουν την μεγάλη αναμέτρηση σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ Νίκου Γαβαλά και Γιάννη Φάκαρου, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ακολουθεί το «τρίτο ημίχρονο», με το post game που θα έχει όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές των καναλιών Novasports σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ μέσω της υπηρεσίας NovaGO θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όπου και αν βρίσκονται. Επίσης, θα υπάρχει live ηχητική περιγραφή του αγώνα στο novasports.gr".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στον ΑΝΤ1 η ρεβάνς!

    Στον ΑΝΤ1 η ρεβάνς!

    Θα μεταδώσει την προσεχή Τετάρτη το ματς από το Ισραήλ.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ