Κλάμα στον ΣΚΑΪ για την τηλεθέαση της «Δίκης»

Κλάμα στον ΣΚΑΪ για την τηλεθέαση της «Δίκης»

Τι γίνεται Κυριάκο; Δυσκόλεψαν τα πράγματα; Βαρέθηκε ο κόσμος τα ίδια και τα ίδια, έτσι; Σε προβληματισμό λένε οι πληροφορίες μας βρίσκονται στον ΣΚΑΪ για την τηλεθέαση που κάνει η «Δίκη». Για την ακρίβεια, για την τηλεθέαση που δεν κάνει η «Δίκη».

Ο Θωμαϊδης μια χαρά το πάει για τον Αλαφούζο. Παρουσιάζει τέτοια θέματα που ως στόχο έχουν τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μόνο που ο κόσμος, δεν φαίνεται να… μασάει πλέον. Έχουν καταλάβει όλοι τι γίνεται, τους φοβερούς και συγκλονιστικούς καλεσμένους και δεν είναι στον… κόσμο τους όλοι!

Έτσι, αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για τον τηλεοπτικό σταθμό, είναι προβληματισμένοι. Το συζητάνε ότι η εκπομπή δεν πάει καλά. Ε και; Υπάρχουν και οι άλλοι που παρουσιάζουν στον Αλαφούζο πως «όλα καλά». Όσο του δείχνουν τα βίντεο, το τι λένε δύο-τρεις καλεσμένοι, όλα καλά θα τα βλέπει.

Μόνο που η κατάσταση στον ΣΚΑΪ θα αρχίζει να θυμίζει την κατάσταση του Παναθηναϊκού. Αλήθεια, για τα νούμερα της «Δίκης» μήπως θα στείλουν καμία επιστολή στον Τσίπρα; Τους έχει και αδυναμία ο πρωθυπουργός, τότε στις εκλογές και στα δημοψηφίσματα. Γιατί ανεξάρτητα με την εξέλιξη των πραγμάτων, όλοι κατάλαβαν πολλά και εκείνες τις ημέρες.

Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι στον ΣΚΑΪ υπάρχει κόσμος που δεν υιοθετεί τις απόψεις που περνούν. Βλέπουν τις εκπομπές, θέματα που γίνονται και «βράζουν». Κόσμος που έχει χρόνια παρουσίας στο χώρο, κόσμος που πάει και λέει «θα μας κάνει κακό αυτό». Ποιος να ακούσει, όμως και γιατί;

Ολόκληρες συσκέψεις γίνονται καθημερινά και με τους υπόλοιπους υπάλληλους στα άλλα μέσα, με στόχο να γίνεται δουλειά εις βάρος του Ολυμπιακού και τον Μαρινάκη. Έχουν σκεφτεί, όμως, όλοι αυτοί, τι θα γίνει αν αύριο μεθαύριο ο Αλαφούζος εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό;

Y.Γ.: Ο Κυριάκος πρόβλημα δεν θα έχει πάντως. Κάποτε, πούλαγε το παραμύθι στον Κοντομηνά. Θυμάται καλά...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Μας το κάνετε λιανό;

    Μας το κάνετε λιανό;

    Στη συμφωνία για τον Μπουμάλ θα υπάρξει και επικοινωνιακή χορηγία 150.000 €! Αλαφούζο, τι σημαίνει αυτό;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ