ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Α, ρε Θρύλε, τι τους έχεις κάνει...

Α, ρε Θρύλε, τι τους έχεις κάνει...

Βλέπεις κάποια πράγματα και γελάς. Πραγματικά, όμως! Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για την αντιμετώπιση που έχει φέτος από τη διαιτησία, και δικαιολογημένα. Αυτό με τα καθαρά πέναλτι που δεν του έχουν δώσει φέτος, είναι τρομερό! Φαίνεται, όμως, ότι ακόμα και αυτό ενοχλεί κάποιους, «αντικειμενικούς» και μη! Λες και πρέπει να τους ζητήσει ο Ολυμπιακός την... άδεια για το τι θα κάνει, για το τι θα πει και γιατί θα διαμαρτυρηθεί!

Το ακόμη πιο τρομερό, πάντως, είναι το γεγονός πως, με αφορμή τις «φωνές» του Θρύλου μετά και το νέο πέναλτι που δεν του δόθηκε στη Λιβαδειά με το χέρι του Τριποτσέρη, η εφημερίδα «Ώρα των σπορ» ετοίμασε ένα θέμα με τα πέναλτι και τις αποβολές του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια! Φυσικά, δεν έχασαν ευκαιρία και οι «αντικειμενικοί» και αναπαρήγαγαν το θέμα!

Προφανώς, τα παιδιά νομίζουν ότι είναι ο... Νόμος και πρέπει να απαντήσουν σε όλα αυτά. Δεν τους πείραξε που ο Παναθηναϊκός έχει πάρει φέτος 8 «μαϊμού» πέναλτι, τους πείραξε που ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία και τα ΚΑΘΑΡΑ πέναλτι που δεν του έχουν δοθεί! Λες και υπάρχει κανένας... κανονισμός που να λέει ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας απαγορεύεται να «φωνάζει» για τις φορές που αδικείται!

ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ τους έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός που βγαίνουν να «απαντήσουν» στο γιατί ο Θρύλος δεν παίρνει φέτος πέναλτι!

Είναι να γελάει κανείς...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ