ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μυαλό-ομπρέλα 0-3 και… σκούπα την βαζέλα!

Μυαλό-ομπρέλα 0-3 και… σκούπα την βαζέλα!

Υποκλιθήκαμε στην πρόβλεψη του Βασίλη Παπαθεοδώρου. Τον κριτικάραμε. Ότι προέβλεπε πως ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που θα πέσει πάνω στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Βασίλης αυτά δεν τα αφήνει έτσι. Το redking το διαβάζει. Αν δεν το διαβάζει αυτός, του τα λέει ο Αυλακιώτης που μας κάνει διαφήμιση αρκετά συχνά.

Με το 2-0 στο κεφάλι στον Παναθηναϊκό, ο Παπαθεοδώρου έδωσε τη δική του εξήγηση. Έγραψε και για το Μυαλό-ομπρέλα 0-3. Μαζί Βαζέλα-Φενέρ 0-3.

 

Βασίλη είσαι τεράστιος. Ήσουν ο πρώτος που έβλεπε τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού. Για μια ακόμη φορά πολύ μπροστά. Άστη τη ρημάδα την μπάλα. Κάθεσαι κάθε απόγευμα στο Αλαφουζέικο και εκτίθεσαι. Γύρνα το στο μπάσκετ γινε ο πατριάρχης του μην αφηνεις τα γατιά να σου κάνουν κουμάντο. 

Λένε ότι διαβάζεις Βαγγέλη Ιωάννου και τρελαίνεσαι. Ποιος είναι ο Ιωάννου; Ποιος; Το "βελούδινο σφυρί" μπροστά στις προβλέψεις σου, τι να σου πει;

Βέβαια τώρα μη γράψετε τίποτα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και πως απέτυχε πάλι. Θα θυμώσει ο Γιαννακόπουλος αν και η μπασκετική πιάτσα λέει πως οι σχέσεις σας έχουν αποκατασταθεί. Εδώ σου βγήκε και στο ραδιόφωνο να τα πείτε για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. 

Κλείνοντας, πες και του δικού σου, του Βασίλη του Βέργη πως τελικά έπεσε μέσα!

Ας πιάσετε τον Ιβάν τώρα, πήρε τον ΟΛΘ, το -6 και την «εγκληματική οργάνωση». Το μπάσκετ θα το θυμηθείτε όταν θα κλείνετε τα μάτια με τη διαιτησία στους τελικούς. Που είσαι, ε; Μυαλό-ομπρέλα 0-3.

 

PHOTO GALLERY

Μυαλό-ομπρέλα 0-3 και… σκούπα την βαζέλα!
Μυαλό-ομπρέλα 0-3 και… σκούπα την βαζέλα!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ