Νικολογιάννης: "Αγωνιστική αθλιότητα ΠΑΟ και Εσιέν"
«Σκασμένος» ο Τάσος Νικολογιάννης μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. «Αγωνιστική αθλιότητα», χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο γνωστός ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM, που λίγες ημέρες πριν τα έβαζε με τον Καρπετόπουλο.
Καταπέλτης ξαφνικά ο Τάσος, εμφανώς ενοχλημένος από το φιάσκο του Παναθηναϊκού. Μίλησε για λάθη από το καλοκαίρι, για τις τωρινές μεταγραφές, αλλά και τον Στραματσιόνι που «κάνει δοκιμές σαν να είναι φιλικά καλοκαιριού».
Βόμβες και για Εσιέν. «Έπαιξε με δέκα παίκτες ο Παναθηναϊκός», τόνισε χαρακτηριστικά. «Αγωνιστική αθλιότητα από τον Γκανέζο σήμερα», είπε… Ακούστε το ηχογραφημένο από τον ΣΠΟΡ FM λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο!
Για την… ιστορία, εμείς σας βάζουμε και τις δηλώσεις του Γιώργου Σπανού που ακολουθούν, ενώ κλείνει το ηχητικό απόσπασμα και με τις απόψεις του Νικολογιάννη για τη διαιτησία.











