Με "όπλο" τον Μαυρίκο, "χτυπούσαν" τον Μαρινάκη!

Με

Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση με τους Μαυρίκο, Μουσσά και Φράγκου. Μια οργάνωση που έστηνε εκβιασμούς και μετά από τους διαλόγους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, προκύπτει πως στο στόχαστρο είχαν και τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν στο… μενού τους, μόνο που ήρθαν οι αποκαλύψεις και τώρα θα περιμένουμε και τη συνέχεια. Και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια, για να δούμε ποιος ήταν αυτός που έδινε την εντολή στον Μαυρίκο για να βάλει στο στόχαστρο τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Στη δημοσιότητα, ήρθαν μέρη του παραπεμπτικού εγγράφου του διαβιβαστικού της ΕΛ.ΑΣ..

Αυτό το κύκλωμα, παρουσίαζε ως μεγάλη του επιτυχία το γεγονός ότι «χτυπάει» τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως είναι γνωστό εδώ και ώρες, η μάρτυρας Α.Κ. (στέλεχος της ΕΥΔΑΠ) ήταν αυτή που κατήγγειλε την συμπεριφορά και τη δράση των Μαυρίκου, Μουσσά, Φράγκου.

Στη συνάντηση που είχε υπάρξει μεταξύ της Α.Κ. και του Μουσσά, αναφερόταν πως ο Μαυρίκος είχε καταφέρει να αναρτήσει διάφορα αρνητικά δημοσιεύματα σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αλλά και σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια της υπόθεσης, υπήρξε και ηχογράφηση σε συνάντηση μεταξύ της Α.Κ., στον Φράγκο και στον Μαυρίκο. Εκεί, ο Μαυρίκος αναφέρει πως έχει μεγάλο πόλεμο εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Και υπάρχουν και πολλά ακόμη όπου ο κόσμος θα καταλάβει τι γινόταν και πόσο είχαν βάλει απέναντι τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Εδώ, τα ποσά έφταναν τα 500.000 ευρώ το μήνα (!) και είχε στηθεί ένας μεγάλος μηχανισμός, ακόμη και με εικονικές ιστοσελίδες!

Και όπως προκύπτει από τις ηχογραφημένες συζητήσεις, τα… πούλαγαν τα μέσα που είχαν πρόσβαση!

Εμείς απλά θα τονίσουμε πως ο Μαυρίκος εκτός από την «Ακρόπολη», ήταν εκτός της «Αθλητικής Ημέρας». Μια ματιά στα πρωτοσέλιδά της, θα σας πείσει για τον πόλεμο εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μαυρίκος πάντως, είχε και τις… άκρες του και φυσικά τις φιλικές σχέσεις με τον Κυριάκο Θωμαϊδη. Άλλωστε έβγαινε στον ΣΚΑΪ και στη «Δίκη», στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης. Ενδεικτικό της καλής σχέσης, είναι πως αρκετές φορές καλεσμένος στη «Δίκη» ήταν ο Μπάμπης Κατσούλης, συντάκτης της «Αθλητικής Ημέρας».

Έχει πολύ ψωμί αυτή η υπόθεση. Και θα περιμένουμε να δούμε, ποιος πραγματικά ήταν αυτός που έδωσε την εντολή για τη στοχοποίηση του Βαγγέλη Μαρινάκη!  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ