ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάντε τον Κόλκα "καθηγητή" διαιτησίας, να τελειώνουμε!

Κάντε τον Κόλκα

Πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, πάντα κάτι θα... σκαρφίζονται οι ιθύνοντες της εκπομπής "Kick Off" και θα σ' εκπλήσουν!

Οι άνθρωποι -τι να λέμε τώρα- έχουν περάσει την τηλεόραση σε... άλλο επίπεδο! Και την προπαγάνδα, βέβαια, τα 'χουμε πει αυτά!

Αν ο Γκέμπελς ζούσε σήμερα, μ' αυτά που κάνουν στο κανάλι του Αλαφούζου οι υπάλληλοι του προέδρου του ΠΑΟ, θα είχε καταντήσει να... πουλάει κάστανα στην πλατεία Κλαυθμώνος!

Τι έκαναν χθες στην εκπομπή-θίασο της ελληνικής τηλεόρασης; Κάτι πρωτοφανές! Έβαλαν τον Κόλκα, ο οποίος η μόνη σχέση που 'χει με το ποδόσφαιρο είναι το ότι είναι κολλητός με τον Κλάους Αθανασιάδη, να σχολιάσει όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας αναφορικά με τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός...

Έχουν, δηλαδή, έναν καθηγητή διαιτησίας στο studio για να λέει την άποψή του για τις φάσεις, που σηκώνουν συζήτηση και όταν αυτός λέει κάτι που ενδεχομένως δεν τους αρέσει, τον... ακυρώνουν βάζοντας τον Κόλκα να του "τα χώνει"!

Μιλάμε για τηλεόραση και δημοσιογραφία επιπέδου, όχι αστεία...

Είπε ο Βαρούχας ότι έπρεπε να δοθούν δύο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού για μαρκαρίσματα πάνω στον Φορτούνη, όπως και το ότι το ματς έπρεπε να έχει διακοπεί οριστικά εις βάρος του ΠΑΟΚ μετά το αντικείμενο, που χτύπησε τον Μάρκο Σίλβα στην πλάτη και πήρε... φωτιά ο Κόλκας!

"Καλά, ρε Παναγιώτη, μας δουλεύεις; Δύο (μ)πέναλτι για τον Ολυμπιακό...; Τι παίζουμε, δηλαδή, στα τρία κόρνερ (μ)πέναλτι;"  ήταν η αρχική τοποθέτηση -με φοβερά επιχειρήματα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε!- του "ειδικού αναλυτή", Σταύρου Κόλκα! Και όταν ο Βαρούχας του απάντησε πως αφού υπάρχει παράβαση εντός περιοχής, τι να κάνει, πρέπει να το παραδεχτεί, ο "μπουγατσομάχος" του ΣΚΑΙ και του Sdna είχε κι άλλο "επιχείρημα"...

"Όλοι ξέρουμε ότι ο Φορτούνης πέφτει πολύ εύκολα..."

Μάλιστα! Έτσι ο ΣΚΑΙ και η εκπομπή "Kick Off"... ενημέρωσαν για μια ακόμα φορά το κοινό (ποιο κοινό, δηλαδή, συγγενείς και φίλοι του Αλαφούζου, του Παπαθεοδώρου και του Κόλκα, συν κάποιοι 15χρονοι που "φτιάχονται" από τις όμορφες παρουσιάστριες, βλέπουν αυτό το "έκτρωμα" της ελληνικής TV) για όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας...

Συγχαρητήρια, είστε αξιολύπητοι! Αλλά αυτό μάλλον το ξέρετε, ήδη, έτσι δεν είναι...;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ