ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστρέφει η «Μεγάλη μου Αγάπη» (photo)

Επιστρέφει η «Μεγάλη μου Αγάπη» (photo)

Στον ραδιοφωνικό «αέρα» επιστρέφει τη Δευτέρα (18/3) η «Μεγάλη μου Αγάπη», η οποία για δύο ώρες (15:00-17:00) θα μεταφέρει τον παλμό του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης.

Στο στούντιο της επίσημης εκπομπής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, λοιπόν, θα είναι καλεσμένοι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας της ομάδας Χάντμπολ. Και συγκεκριμένα, οι Γιώργος Ζαραβίνας, Κώστας Τσιλιμπάρης και Δημήτρης Τζηράς.

Δείτε την ανάρτηση του Ερασιτέχνη Θρύλου:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η «Μεγάλη μου αγάπη» τη Δευτέρα 18 Μαρτίου και για δύο ώρες (15:00 – 17:00) θα σας μεταφέρει τον παλμό του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης. Στο στούντιο θα βρίσκεται, οι Κυπελλούχοι με την ομάδα χάντμπολ ανδρών, Γιώργος Ζαραβίνας, Κώστας Τσιλιμπάρης και Δημήτρης Τζηράς! Επίσης, ρεπορτάζ από όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού ΣΦΠ, νέα από τις Ακαδημίες και τα δικά σας μηνύματα από τα social media της εκπομπής... «Μεγάλη μου Αγάπη» 15:00 - 17:00 radio live στο Κανάλι 1 του Πειραιά (90,4 fm) & Live Streaming στο OSFPtv . #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #megalimouagapi #kanaliena904 #osfpTV http://youtu.be/44x0oaaGfqE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις 17 Μάρ, 2019 στις 5:37 πμ PDT

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ