ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτσι παρουσίασε το θέμα το ONE TV (video)

Έτσι παρουσίασε το θέμα το ONE TV (video)

Συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Πειραιά. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά με σκοπό την καταπολέμηση της φτώχειας και την παροχή βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη. Φυσικά, η συναυλία έχει την αρωγή του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ, βράβευσε και τους δύο για την πολυετή προσφορά τους στην Ιερά Μητρόπολη και το έργο που κάνουν τόσο για την προστασία των αδύναμων όσο και για το πλούσιο εκπαιδευτικό τους έργο.

Ο κ. Μαρινάκης δέχτηκε από τον Μητροπολίτη Σεραφείμ τον Μεγαλόσταυρο του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνος του Θαυματουργού και η κ. Βαρδινογιάννη το Μεγαλόσταυρο του Αγίου Ελευθερίου ως ελάχιστη ένδειξη τιμής για την προσφορά τους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι δυο τους ευχαρίστησαν την Μητρόπολη Πειραιά για το τεράστιο φιλανθρωπικό της έργο και δεσμεύτηκαν ότι για πάρα πολλά χρόνια ακόμα, όσο αντέχουν, θα συνεχίσουν να συνδράμουν στο έργο της.

Πηγή: onetv.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ