ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στη Nova το ντέρμπι των Εφήβων με ΠΑΟ

Στη Nova το ντέρμπι των Εφήβων με ΠΑΟ

Τον Παναθηναϊκό, στο Ρέντη, για την 7η αγωνιστική της Super League Κ17, αντιμετωπίζουν την Κυριακή (13/10, 12:00) οι Έφηβοι του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, το ντέρμπι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, μιας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Web TV της Nova, όπως έκανε γνωστό το συνδρομητικό κανάλι.

Για την ιστορία, η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έχει 8 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, ενώ οι «πράσινοι» 10 βαθμούς, αλλά σε 5 ματς. Με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ξεπερνώντας τον ΠΑΟ στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της συνδρομητικής τηλεόρασης:

«Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 12:00 οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Web TV του Novasports.gr (ελεύθερο σε όλους τους φιλάθλους) και στο κανάλι Novasports στο YoυTube, το "αιώνιο" ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής Κ17.

Στην περιγραφή του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, θα είναι ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος και στο ρεπορτάζ ο Διονύσης Στρούμπος».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ