ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων»

«Για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων»
Book Small Mobile

Συνέχεια στο θέμα με τη στοχοποίηση δημοσιογράφου της δίνει η Nova, μετά τη σχετική ανακοίνωση. Μάλιστα, η εταιρεία γνωστοποίησε πως έχει ενημερώσει και τις αρμόδιες Αρχές για την υπόθεση. Αναλυτικά το κείμενο από το novasports.gr: «Σε συνέχεια των γεγονότων των τελευταίων ημερών και της χθεσινής της ανακοίνωσης, η Nova ενημέρωσε και τις αρμόδιες Αρχές για τη στοχοποίηση του δημοσιογράφου της κ. Χρήστου Καούρη από websites του ομίλου DPG Media.

Από τα συγκεκριμένα μέσα συνεχίζεται μια αβάσιμη παραφιλολογία, που εσκεμμένα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, αγνοώντας ότι ο δημοσιογράφος της Nova κ. Χρήστος Καούρης, δεν κατέθεσε αυτοβούλως, αλλά εκλήθη δύο φορές από τις δικαστικές αρχές να καταθέσει ενόρκως στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης μετά τις μηνύσεις που έχουν «ανταλλάξει» μεταξύ τους η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, η Nova έστειλε επιστολή στην Ελληνική Αστυνομία, με κοινοποίηση στον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και στον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών ενημερώνοντάς τους για όλα τα παραπάνω.

Μέσω της εν λόγω επιστολής, η Nova ζητεί από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν της κατάστασης, να λάβουν κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων, καθώς και της προστασίας της φήμης, της αξιοπιστίας και της περιουσίας της εταιρείας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ