ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια MEGAλη βραδιά

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια MEGAλη βραδιά

Μας ένωσε, μας μάγεψε, μας άναψε νέους πόθους και έσβησε τους παλιούς, με την μαγευτική φωνή της. Μουσική, το φεγγαρόφωτο στις σκοτεινές νύχτες της ζωής. Μουσική, η ηδονή της ανθρώπινης ψυχής όταν μετράει χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη μονάδα μέτρησης. Μουσική, ταξίδι χωρίς να αλλάξεις τόπο. Με διαφορετικούς όμως προορισμούς.

Το MEGA συνεχίζει να γίνεται αρωγός των πιο όμορφων ταξιδιών μας. Κάθε Παρασκευή, την ίδια περίπου ώρα. Εν μέσω καραντίνας αλλά και μετά από αυτή.

Αυτή την Παρασκευή (22/5) η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου με τα τραγούδια της, έβαλε το δικό της λιθαράκι στο μουσικό ψηφιδωτό του «μεγάλου καναλιού». Μας ένωσε, μας μάγεψε, μας άναψε νέους πόθους και έσβησε τους παλιούς, με την μαγευτική φωνή της.

«Μια βραδιά γεμάτη μουσική. Το MEGA μου δίνει την ευκαιρία να τραγουδήσω για εσάς. Να πούμε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όλοι και φυσικά θα έρθουν και φίλοι αγαπημένοι γιατί πόσο όμορφο είναι να έχουμε κοντά μας φίλους στις εύκολες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές», είπε η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου, ανοίγοντας αυτή την ιδιαίτερη τηλεοπτική συναυλία και δίνοντας πάσα για το αγαπημένο τραγούδι «Στις δύσκολες στιγμές».

Με τα παλιά αλλά και... νέα τραγούδια της, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στα 30 χρόνια της σημαντικής πορείας της στο λαϊκό τραγούδι.  Με εκλεκτούς καλεσμένους, με αγαπημένους της φίλους που ερμήνευσαν μαζί αξέχαστα τραγούδια, που όλοι έχουμε αγαπήσει έβαλε την υπογραφή της στη βραδιά μας.

Στο μεγάλο πάρτι συμμετείχαν, τηρώντας φυσικά τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, η σπουδαία κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου, ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης, ενώ στην παρέα συμμετείχε και ο απολαυστικός Παντελής Καναράκης που έδωσε με τη Νατάσα… ρεσιτάλ χιούμορ και καλής διάθεσης.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και μια δυνατή αποκλειστικότητα, η Νατάσα Θεοδωρίδου παρουσίασε για πρώτη φορά, μέσω του MEGA, το νέο τραγούδι της, σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη «Παραδόθηκα σε σένα», το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Μαΐου από την Heaven Music.

Αποκάλυψε μάλιστα και την ιστορία πίσω από αυτό...

«Η καλύτερα παρέα», Ανυπομονούμε το περίμενα όλη τη βδομάδα... αγαπώ Νατάσα», «ΦΩΝΑΡΑ, ένα μεγάλο μπράβο», Δεν το χάνουμε με τίποτα», «Εξαιρετική φωνή και διαχρονική τη καλύτερη επιλογή κάνατε, μπράβο σας», «Νατάσα ζούμε για να σε ακούμε, φιλιά από Κρήτη».

«Αυτή βραδιά θα είναι μαγική, όπως όλες οι βραδιές στο MEGA», «Άλλη μια υπέροχη βραδιά, φιλιά από Βόλο», Λοιπόν, έχω ανοίξει ένα λευκό κρασί, τις μπαλκονόπορτες διάπλατα και από τον 18ο όροφο ακούγεται στο τέρμα η Νατάσα σε ηχεία 5.1 Dolby Atmos σε ΌΛΟ το κέντρο του Λονδίνου. Έτσι να μαθαίνουν και οι ξένοι τι πάει να πει σεκλέτι.Γιατί; Μα γιατί πρέπει»

«Και γι αυτό κανένα κανάλι όση επιτυχία κι αν έχει δεν θα γίνει MEGA στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Γιατί είχαν πάντα μεγάλες ιδέες για ωραίες βραδιές σ αυτό το κανάλι. Από το μπράβο της Ρούλας μέχρι αυτές τις φετινές Παρασκευές», ήταν κάποια από τα πρώτα σχόλια των τηλεθεατών, που συντονίστηκαν από την πρώτη στιγμή.

Μετά τις μαγευτικές βραδιές με τους Αντώνη Ρέμο, Άννα Βίσση, Γιώργο Νταλάρα, Μέλιsses, που είχαν πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό, η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου μπήκε στα σπίτια των τηλεθεατών του MEGA μας ξεσήκωσε, μας ταξίδεψε.

Πηγή: megatv.com

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ