Κουμπωθείτε λίγο, σας βλέπουν… (photo)

Κουμπωθείτε λίγο, σας βλέπουν… (photo)
Book Small Mobile

Θέλουν τα παιδιά να κρυφτούν και τα αισθήματα δεν τους αφήνουν. Λίγη ώρα μετά το τέλος του 2ου τελικού του βόλεϊ Ανδρών, με τον Ολυμπιακό να χάνει τον τίτλο από τον ΠΑΟ, το site του πρώην Πρασινοφρουρού έβγαλε στον… αέρα, όλη του την πράσινη αγάπη και το μίσος για τον Ολυμπιακό. Τον έρωτα με κάθε τι πράσινο και την απέχθεια για κάθε τι ερυθρόλευκο. Μόλις το ματς έχει τελειώσει και οι Παναθηναϊκοί, εύλογα, πανηγυρίζουν, για την κατάκτηση ενός τίτλου.

Οι… αντικειμενικοί, όμως; Μας λένε ότι χαίρεται η Ελλάδα, που ‘χει τέτοια ομάδα… Πανηγυρίζουν οι Παναθηναϊκοί, δηλαδή, πανηγυρίζουν και όλοι οι άλλοι που έχουν τέτοιον Παναθηναϊκό.

 

 

Εντάξει παιδιά, κουμπωθείτε λίγο, σας βλέπουν. Δεν είπαμε ποτέ ότι πρέπει να γράφετε θετικά για τον Ολυμπιακό, ξέρουμε, όπως και όλη η φίλαθλη Ελλάδα, τι να περιμένουμε. Αλλά όχι κι έτσι… Στην τελική, βάψτε το μισό ασπρόμαυρο και μισό πράσινο, να τελειώνουμε.

Μόνοι μας και ΟΛΟΙ σας και πάλι… ψίχουλα χαίρεστε! Ο Θρύλος πανηγυρίζει τίτλος και τίτλους και μία στο τόσο, που θα πάρετε και εσείς κάτι, θα εκτεθείτε τόσο πολύ, από την ανυπομονησία να πανηγυρίσετε, που βγαίνουν τα πραγματικά χρώματά σας. Αντικειμενικοί…

 

PHOTO GALLERY

Κουμπωθείτε λίγο, σας βλέπουν… (photo)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ