ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΜEGA Play – H υβριδική πλατφόρμα που φέρνει νέα εμπειρία τηλεθέασης

ΜEGA Play – H υβριδική πλατφόρμα που φέρνει νέα εμπειρία τηλεθέασης

Το MEGA Play δίνει στον τηλεθεατή, οποιαδήποτε ώρα το επιθυμεί, δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια των αγαπημένων σειρών του MEGA, σε εκπομπές και αποσπάσματα από το ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού, καθώς και σε αγώνες και στιγμιότυπα από το UEFA Champions League.

Εκτός από το πλούσιο πρόγραμμα της φετινής σεζόν του MEGA, ο τηλεθεατής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει στο MEGA Play κλασικές αγαπημένες σειρές από την αξεπέραστη ταινιοθήκη του σταθμού, που θα ανανεώνονται τακτικά, το live streaming του One Channel, καθώς και να ακούσει τον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 104,6.

Για να απολαύσει ο τηλεθεατής το MEGA Play, τη νέα υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτει έξυπνη τηλεόραση (smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, και να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Μέσα από ένα φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον, εξαιρετικά εύκολο στην πλοήγηση, ο τηλεθεατής αποκτά πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα με μεγάλη ποικιλία, που ανταποκρίνεται σε κάθε προτίμηση.

Πατήστε το κόκκινο κουμπί της τηλεόρασης και ανακαλύψτε χωρίς περιορισμούς την αναβαθμισμένη τηλεοπτική εμπειρία του MEGA Play!

ΜEGA Play: #ToMegaToKalo τώρα και υβριδικό!

Πηγή: in.gr

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ