ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για τον Ολυμπιακό, «αυτο-υποβιβασμός». Για τον Παναθηναϊκό, «ανοιχτός ο δρόμος για ευρωκούπα»!

Για τον Ολυμπιακό, «αυτο-υποβιβασμός». Για τον  Παναθηναϊκό, «ανοιχτός ο δρόμος για ευρωκούπα»!

Όταν έχεις τσακωθεί με την αλήθεια και η προπαγάνδα είναι η βασική σου δουλειά, δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να ξεφτιλίζεσαι. Στην τελική, ξεφτιλίζεται ο ξεφτίλας; Γνωστή η τακτική τους, βέβαια. «Λάσπη» στον Ολυμπιακό, αποθέωση στους άλλους.

Στην προκειμένη περίπτωση, «λάσπη» στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αποθέωση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Μη γελάτε, η κατάστασή τους είναι σοβαρή.

Όταν πριν μερικά χρόνια, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δήλωνε συμμετοχή στο CEV Cup στο Βόλεϊ Ανδρών και στο Challenge Cup στο Βόλεϊ Γυναικών, το σάιτ της παραμύθας έσταζε το αντιολυμπιακό του δηλητήριο, κάνοντας λόγο  για αυτο-υποβιβασμό και άλλα τέτοια γραφικά.

Να, δείτε: «Είναι μία πάγια τακτική του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο αυτο-υποβιβασμός προκριμένου να μην ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά να επιδιώξει διακρίσεις και κατακτήσεις μέσω χαμηλότερων ευρωπαϊκών κατηγοριών. Παλιομοδίτικες πρακτικές που γυρίζουν το βόλεϊ δεκαετίες πίσω...». Έλεγαν κιόλας, ειρωνικά, ότι αν ήθελε, θα μπορούσε να παίξει και σε άλλο γήπεδο εντός Αττικής.

Τώρα που ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός επέλεξε τα τμήματα Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών να παίξουν στο Challenge Cup, παρότι κατέκτησαν το πρωτάθλημα, δεν διαβάσαμε στο σάιτ της παραμύθας, αντίστοιχα θέματα για αυτο-υποβιβασμό του Παναθηναϊκού που «στερεί την θέση του Champions League από την Ελλάδα».

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το θέμα στο gavros.gr.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ