ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To MEGA για τo παλικαρίσιο διπλό του Ολυμπιακού Β’! (video)

To MEGA για τo παλικαρίσιο διπλό του Ολυμπιακού Β’! (video)

Για το πρωτάθλημα της Super League 2, ο Ολυμπιακός Β νίκησε εκτός έδρας την την ΑΕΚ Β 2-1 με ανατροπή. Οι κιτρινόμαυροι είχαν ανοίξει το σκορ με πέναλτι όταν φάουλ εκτός περιοχής μετατράπηκε σε πέναλτι από τον διαιτητή. Με την αναμέτρηση Λαμία-Ατρόμητος ανοίγει αύριο η αυλαία της 18ης αγωνιστικής. Ξεχωρίζει το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη.

Στο Σεραφίδειο, η ΑΕΚ Β΄ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Β’ για την 11η αγωνιστική της Super League 2. Στο 20’ ο Χρυσόπουλος ανέτρεψε τον Απόστολο Χριστόπουλο εκτός περιοχής, ο διαιτητής Γκορτσίλας μετέτρεψε το φάουλ σε πέναλτι και ο Ευθύμης Χριστόπουλος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Η απάντηση των Πειραιωτών, όμως ήταν άμεση. 6’ χρειάστηκε ο Λιάτσος για να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός με ένα άπιαστο φαλτσαριστό σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Χατζηεμμανουήλ για το τελικό 2-1 των Ερυθρόλευκων.

Η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Super League ανοίγει το Σάββατο με το Λαμία Ατρόμητος, αλλά το ματς που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη. Ο Μίτσελ μετά από καιρό έχει άδειο απουσιολόγιο αλλά δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα στον Βόλο.

Από την άλλη, ούτε ο Άλαν Πάρντιου αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν της απουσίας του Ενκουλού που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Στον Παναθηναϊκό, ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες. Κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χουάνκαρ που όπως όλα δείχνουν θα προλάβει το ματς της Κυριακής στα Γιάννενα.

Την ίδια ώρα, γνωστό έγινε το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Και τα τέσσερα ματς θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη, στις 7 το Ολυμπιακός Άρης και στις 8 και μισή το ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός

Πηγή: megatvcom

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ