ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δυσκολεύει η μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στο Ισραήλ!

Δυσκολεύει η μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στο Ισραήλ!

Μόνο εύκολη δεν φαίνεται να είναι τελικά η μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στο Ισραήλ, για την αναμέτρηση με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Τετάρτης τους Ισραηλινούς και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, θα είχαν στο πλευρό τους 800 οπαδούς τους.

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών πάντως, κάτι τέτοιο φαίνεται πολύ δύσκολο. Αυτό γιατί δεν υπάρχει ευκολία να βρεθούν αεροπλάνα ώστε να ναυλωθούν για πτήσεις τσάρτερ. Έτσι θα γινόταν η μετακίνηση των φίλων του Ολυμπιακού.

Οι υπεύθυνοι έχουν μιλήσει με πάρα πολλές εταιρείες, αλλά ο Αύγουστος είναι ο μήνας με τις περισσότερες πτήσεις παγκοσμίως και δεν υπάρχουν αεροπλάνα για να τους καλύψουν.

Μια ακόμη δυσκολία μάλιστα, έχει να κάνει με την επιστροφή. Ακόμη κι αν βρίσκονταν αεροπλάνα, τότε η επιστροφή δεν θα μπορούσε να γίνει μετά τον αγώνα, καθώς από το Ισραήλ απαγορεύονται πτήσεις το βράδυ.

Ακόμη και από την Κύπρο υπάρχουν μεγάλες λίστες αναμονής και έτσι δυσκολεύει όλο και περισσότερο η περίπτωση να έχει ο Ολυμπιακός τον κόσμο στο πλευρό του, στο γήπεδο της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες, ωστόσο κάτι ο μήνας (Αύγουστος) κάτι η πίεση του χρόνου, δεν αποτελούν συμμάχους τους. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το πρόβλημα παραμένει

    Το πρόβλημα παραμένει

    Εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν τσάρτερ για την μετακίνηση των οπαδών του Θρύλου στο Ισραήλ.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ