ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Kαι ο κόσμος σου θα τραγουδά!

Kαι ο κόσμος σου θα τραγουδά!

Πως και πως περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Από τις 11 Σεπτεμβρίου όταν ήταν το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι με τη Βέροια, έχει να βρεθεί ο κόσμος του Θρύλου στο Καραϊσκάκη και αυτό από μόνο του αρκεί για να μην… βλέπει την ώρα να επιστρέψει στο… δεύτερό του σπίτι!

Παίζει ρόλο σίγουρα και μεγαλύτερη αίγλη που συνοδεύει μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση και η κρισιμότητα της. Και ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο ευρωπαϊκό και σπουδαίο παιχνίδι της φετινής σεζόν αφού αυτά που προηγήθηκαν με Μπερ Σεβά και Αρούκα μέσα στο κατακαλόκαιρο δεν είχαν τον ίδιο χαρακτήρα.

Την Πέμπτη λοιπόν, ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών όπως μαρτυρά και η τεράστια κίνηση των εισιτηρίων που οδηγεί σε sold out.

Και είναι έτοιμος ο λαός του Θρύλου να βοηθήσει όπως μόνο αυτός ξέρει τις προσπάθειες των παικτών του Πάουλο Μπέντο.

Βάλτε στην εξίσωση και την ύπαρξη αντίπαλου δέους μετά από καιρό στις εξέδρες του Φαληρικού γηπέδου. Ε όλα αυτά δημιουργούν μια έξτρα προσμονή.

Με τη φωνή και μόνο για να στηριχθεί η ομάδα αλλά και για να κερδηθεί η «μάχη» της κερκίδας. Και όταν λέμε «μάχη» εννοούμε φυσικά μόνο αυτή των συνθημάτων αφού κόντρα στην… περιρρέουσα ατμόσφαιρα που σκόπιμα κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν, με τις αναφορές για ύπαρξη οπαδών άλλων ελληνικών ομάδων ανάμεσα στους Κύπριους, ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρει να προστατεύει την αγαπημένη του ομάδα και να μην «τσιμπάει» στις προκλήσεις.

Έτοιμος και «φτιαγμένος» λοιπόν και ο λαός του Ολυμπιακού για αυτό…

Θρύλε παίξε γερά, παίξε με τσαμπουκά και κόσμος σου θα τραγουδά…..

 

  

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ