ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Τσόρι δίπλα στον Βαγγέλη

Ο Τσόρι δίπλα στον Βαγγέλη

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ για δεύτερη σερί χρονιά έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Θύρα 7 Πειραιά για την ενίσχυση του αδερφού μας, Βαγγέλη Παρίσση, ούτως ώστε να συνεχίσει να δίνει τη δική του «μάχη» για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος ο Αργεντινός «μαέστρος» του Ολυμπιακού ήταν εκεί, δείχνοντας ότι έχει κοινωνικές ευαισθησίες και είναι δίπλα σε οπαδούς του Θρύλου που έχουν την ανάγκη στήριξής μας, περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα. Να νιώθουν ότι είμαστε δίπλα τους σε αυτή την προσπάθεια που κάνουν σε καθημερινή βάση, δίνοντας τη δική τους «μάχη».

Ο Βαγγέλης Παρίσσης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και μεταβαίνει συχνά στο εξωτερικό για να το αντιμετωπίσει. Με τον Ντομίνγκεζ να δείχνει πώς πάνω από όλα είναι άνθρωπος και πώς ξέρει τι σημαίνει για έναν οπαδό να είναι εκεί και να τον στηρίζει. Μόνο και μόνο η παρουσία του δίνει μεγαλύτερη δύναμη σε αυτή τον καθημερινό αγώνα.

Ο Αργεντινός έδωσε στον Βαγγέλη ορισμένες φανέλες παικτών του Ολυμπιακού. Τη δική του, του Ιντέγε, του Καρντόσο, του Καμπιάσο, του Μιλιβόγεβιτς που είναι υπογεγραμμένες και θα δοθούν σε συνδέσμους του Ολυμπιακού στην Κύπρο, με τα έσοδα από αυτή τη διαδικασία να δίδονται στον Βαγγέλη Παρίσση, για να συνεχίσει τη δική του «μάχη» εκτός συνόρων, σε χώρα της Ευρώπης. Παράλληλα μπορεί ο καθένας από μας να βοηθήσει σε αυτό τον αγώνα.

Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν, ο λογαριασμός είναι ο παρακάτω...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΙΣΣΗ ΘΕΚΛΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ

5144-072821-807

ΙΒΑΝ

GR75 0172 1440 0051 4407 2821807

BIC PIRBGRAA

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Όλοι δίπλα στον Βαγγέλη

    Όλοι δίπλα στον Βαγγέλη

    Η Θύρα 7 δείχνει την έμπρακτη στήριξή της στον αδερφό από τη Γλυφάδα...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ