Μην δώσουμε δικαιώματα!

Μην δώσουμε δικαιώματα!

Το ματς με τον ΠΑΟ, την Παρασκευή για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Euroleague, θέλει μεγάλη προσοχή. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του κόσμου στην κερκίδα. Οι οπαδοί του Θρύλου πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτό το ματς. Γιατί υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας.

Να σημειώσουμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι υπότροποι στην Euroleague για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Και οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής δεν θα διστάσουν να επιβάλλουν τιμωρία στον Ολυμπιακό ένα κρίνουν ότι η συμπεριφορά των οπαδών των πρωταθλητών Ελλάδας στην κερκίδα, δεν είναι σωστή.

Κι επειδή ο φετινός "μαραθώνιος" της Euroleague έχει πολλά ματς εντός έδρας, το καθένα από αυτά έχει χαρακτήρα τελικού και η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο λαός του, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δοθούν δικαιώματα για να επιβληθεί "καμπάνα" στον Θρύλο και να στερηθεί τη στήριξή των οπαδών του, σε ένα από τα προσεχή, κρίσιμα και καθοριστικά, εντός έδρας ματς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ