ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το κοινωνικό πρόσωπο της Θύρας 7 Πειραιά

Το κοινωνικό πρόσωπο της Θύρας 7 Πειραιά

πειδή το μόνο που ξέρουν να κάνουν ορισμένοι είναι να καυτηριάζουν τη συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών, δεν βλέπουν ποτέ τις κινήσεις που γίνονται και κάνουν τη διαφορά.

Όπως την πρωτοβουλία της Θύρας 7 Πειραιά, για να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη και τα βγάζουν πέρα πολύ δύσκολα.

Η Θύρα 7 Πειραιά, λοιπόν, έχει αναλάβει εδώ και μερικές εβδομάδες μια σημαντική πρωτοβουλία. Στην ουσία μια προσπάθεια για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας. Συγκεντρώνουν χρήσιμα προϊόντα, όπως τρόφιμα, ρούχα κλπ για να δοθούν στην Αλληλεγγύη Πειραιά και να φτάσουν στα χέρια των συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Μέχρι στιγμής έχουν συμπληρωθεί 34 κούτες με διάφορα χρήσιμα προϊόντα, κάτι που θα συνεχιστεί έως το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου. Ο σύνδεσμος της Θύρας 7 Πειραιά θα είναι ανοικτός από τις 18:30 έως τις 20:30 για τα τελευταία που θα φέρει ο κόσμος.

Την προσεχή Παρασκευή θα τα παραδώσουν στην Αλληλεγγύη Πειραιά, δείχνοντας πως οι σύνδεσμοι και ειδικά η Θύρα 7 προσφέρει πολλά στην κοινωνία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Φιλίποφ στη Θύρα 7 Πειραιά

    Ο Φιλίποφ στη Θύρα 7 Πειραιά

    Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στα γραφεία του συνδέσμου, όπου έγινε η κοπή της πίτας του.

  • Η Θύρα 7 Πειραιά κόβει την πίτα της

    Η Θύρα 7 Πειραιά κόβει την πίτα της

    Το βράδυ της Παρασκευής (21:00) στο σύνδεσμο. Με συμμετοχή 5€. Τα έσοδα θα πάνε για τη χρηματοδότηση δράσεων για τη φετινή επέτειο των θυμάτων της Θύρας 7.

  • Ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7

    Ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7

    Τοποθετείται για το κλείσιμο της Θύρας 13 του "Απ. Νικολαΐδης" μέχρι το τέλος της σεζόν

  • "Η κίνηση πέτυχε!"

    Η πρωτοβουλία της Θύρας 7 Πειραιά που συγκέντρωσε προϊόντα που δόθηκαν στην Αλληλεγγύη Πειραιά στέφθηκε με επιτυχία

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ